רשמי: הפועל חולון החתימה את היידן דאלטון

לאחר שפרסמנו לראשונה על המו"מ, הפורוורד (25, 2.04 מ') שפתח את העונה בבורגוס הספרדית והצטיין בעבר אצל אורן עמיאל בנימבורק, יחזק את הקבוצה של גיא גודס • גם מגי קרוב לחתימה

דאלטון. בקרוב במדים הסגולים?, צילום: מתוך טוויטר

הפועל חולון החתימה הערב (חמישי) את הפורוורד היידן דאלטון, מספר שעות לאחר שפרסמנו לראשונה על המו"מ בין הצדדים.

דאלטון (25, 2.04 מ') פתח את העונה הנוכחית בסן פבלו בורגוס הספרדית ממנה שוחרר לאחרונה. בעבר הצטיין אצל אורן עמיאל בנימבורק הצ'כית.

המאמן גיא גודס אמר לאחרונה כי הוא מעוניין לחזק את הקו הקדמי, ודאלטון שנחשב לשחקן איכותי עם קליעה מחוץ לקשת אמור לשדרג מאוד את הסגולים.

המאמן גיא גודס אמר: "דאלטון שחקן גבוה וארוך בעמדה 4 עם קליעה טובה וניסיון של שנתיים בנימבורק ב-BCL. מדובר בשחקן קבוצתי ואקטיבי שמשחק חזק מאוד, אחד כזה שיכול לתת לנו עומק ועזרה לקראת המאבקים הקשים בליגת האלופות, בליגה ובגביע".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאוחר יותר חולון התקדמה במגעים עם טיירוס מגי, והיא קרובה להחזרתו של האקס שבעונה שעברה הצטיין בשורותיה וסייע לה להעפיל לרבע גמר ליגת האלופות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר