הפועל ת"א מוכנה למפגש הגורלי באירופה, חולון ראתה שתמיד יש לה על מי לסמוך

האדומים דהרו כבר מהפתיחה והביסו בחוץ 78:106 בחזרה הגנרלית לבשיקטאש ברבע גמר היורוקאפ • הלו"ז העמוס, הסגל החסר ותצוגת הנפל של קווין הרווי לא מנעו מהסגולים לגבור 73:81 על עירוני נס ציונה שרושמת הפסד שביעי ברציפות

תומר גינת. צילום: יהודה בן יתח
ניצחון קליל להפועל תל אביב באילת 78:106 במשחקה האחרון לפני רבע גמר היורוקאפ מול בשיקטאש ביום רביעי.
 
 

אילת איבדה את הסיכוי הקלוש לעשות משהו במשחק הזה כשג׳ואן ג׳ונסון נפצע בחימום ולא שותף. האדומים השתלטו על הענינים כבר מהפתיחה ובתום הרבע הראשון כבר הובילה 17:27.

אלימות בין מחנות האוהדים של הפועל תל אביב להפועל חולון בסיום המשחק בין הקבוצות // צילום: תומר גבעתי

השליטה הברורה המשיכה וההפרש גדל כשדני פרנקו מנווט את דקות המשחק של שחקניו לקראת המשחק החשוב ביורוקאפ. עידן זלמנסון חזר לשחק אחרי היעדרות של מספר שבועות בגלל פציעה. הרכש החדש הפועל תל אביב דאסטי האנאס קלע 17 נקודות ב-18 דקות. הקלע המוביל שלה היה תומר גינת עם 18 נקודות. לאילת הירבה לקלוע אלייז׳ה סטיוארט עם 21 נקודות.

נהנו באילת. אוהדי הפועל תל אביב, צילום: יהודה בן יתח
בריחה מוקדמת. ג'ייקובן בראון, צילום: יהודה בן יתח
הצטיין באדום. תומר גינת, צילום: יהודה בן יתח

הפועל חולון ממשיכה לנצח בסגל חסר

שתי קבוצות שכנות גיאוגרפית אך במומנטום שונה לגמרי נפגשו היום (שישי) בהיכל הטוטו ובסיום יצאה הפועל חולון עם הניצחון הביתי על עירוני נס ציונה בתוצאה 73:81.

הסגולים החסרים שהגיעו להתמודדות שלושה ימים בלבד לאחר הניצחון הגדול על א.א.ק אתונה בליגת האלופות של פיב"א ולמשך דקות רבות נראה כי המומנטום מהניצחון ביוון ממשיך גם בליגה.

יותם חנוכי, צילום: עודד קרני

הסגולים שהגיעו להתמודדות במהלכו של משבר ושישה הפסדים רצופים בליגה הראו אופי והצליחו לחזור למשחק ולהישאר קרובים במשך מרבית דקות ההתמודדות. עם זאת, דקות נפלאות של ניב משגב, טאג׳יר מקול ודרו קרופרד מנעו מהפך וסידרו למארחת ניצחון רביעי מחמשת משחקיה האחרונים, רגע לפני משחק העונה שלה נגד פרומיתאס היוונית בשבוע הבא במסגרת האירופית.

אחרי שקלע למעלה מ-20 נקודות בארבעת משחקי הליגה הראשונים שלו, קווין הרווי שירד ל-12 נקודות בהפסד להפועל תל אביב סיים היום עם 5 נקודות בלבד. טאג'יר מקול הוביל עם 17, ניג משגב קלע 16 ויותם חנוכי ודרו קרופורד הוסיפו 14 כ"א. אצל נס ציונה בלטו צוף בן משה עם 15 ואייזאה ווייטהד עם 14.

קווין הרווי, צילום: עודד קרני
טאג'יר מקול, צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עירוני נס ציונה במשבר. יאיר קרביץ, צילום: עודד קרני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר