תמיר בלאט בספק למשחק של מכבי תל אביב נגד מכבי רמת גן מחר (שלישי) אך צפוי לשחק נגד אלבה ברלין בחמישי ביורוליג. הצהובים צפויים להתמודד נגד רמת גן עם סגל חסר, כאשר רומן סורקין שנפצע במהלך משחק הנבחרת נגד פורטוגל ייעדר, והרכז הישראלי נמצא בספק למשחק בעקבות תלונות על כאבים בגב.
במועדון עדיין מתלבטים האם לא לסכן את בלאט ולתת לו להמשיך לנוח לקראת משחק היורוליג בחמישי. בנוסף, ג'ון דיברתולומיאו טס לארה"ב בעקבות עניין אישי ולא בטוח שיחזור בזמן למשחק הליגה, כאשר בנוסף ג'ו תומאסון, רפי מנקו וחסיאל ריברו רק היום חוזרים ממשחקי הנבחרות שלהן.
סגל הישראלים של הצהובים למשחק צפוי להיות דליל מתמיד, ובעקבות הדבר עומר מאייר צפוי לקבל לא מעט דקות. מעבר לכך, בחמישי הקרוב הצהובים יפגשו את אלבה ברלין (מחזור 27) וייכנסו לישורת האחרונה של העונה ביורוליג.
ג׳ו תומאסון יערוך את הבכורה שלו ביורוליג והצהובים מקווים להשיג את הניצחון ללא הסתבכות מיותרת, שתיתן פתיחה טובה בכניסה לישורת האחרונה של העונה הסדירה.