קבוצת הכדורסל של מכבי רעננה ממשיכה את מסע המשחקים שלה בארצות הברית, וכבר הפכה אותו למפגן תמיכה מתמשך במדינה, והכל בשיתוף פעולה עם יריבותיה על המגרש, הפעם קליבלנד קאבלירס.
הספורטאי הישראלי אדם אדלמן מותקף בניו יורק
תוצאת המשחק שנערך לפנות בוקר (שלישי), 89:120 לטובת קבוצת ה-NBA היא שולית לעומת הארוע המרגש שעטף את המפגש הספורטיבי.
עוד לפני הג'אמפ בול, הוקרן מעל ליציעי אולם הכדורסל דגל ישראל ענק, ולאחר מכן כל הנוכחים נעמדו לדקת דומיה לזכרם של נרצחי מתקפת החמאס הברברית.זמן קצר לפני שהחלו לשחק, הדהדה שירת התקווה באולם.
לבסוף כמובן ששתי הקבוצות החלו במשחק, כשאת קלעי רעננה הוביל ממאדי דיאקיטה עם 17 נקודות. לרעננה נותר משחק אחד נוסף מול מינסוטה טימברוולבס בטרם תחזור לישראל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוFans in attendance tonight joined the Cleveland Cavaliers and Maccabi Ra'anana in a moment of silence and prayerful thought for the innocent lives lost in the heinous terrorist attacks that occurred last week in Israel. pic.twitter.com/c7MNaq3qb6
— Cleveland Cavaliers (@cavs) October 16, 2023