21:10: ברנדון סמפסון חתם בהפועל באר שבע/דימונה
הקומבו גארד ברנדון סמפסון חתם בהפועל באר שבע/דימונה, כך הודיעה הקבוצה הערב באופן רשמי. ברנדון החל את דרכו באוניברסיטת לואיזיאנה (7.7 נקודות למשחק בעונתו האחרונה), בעונת 18/19 השיג חוזה בשיקגו ובעונות האחרונות שיחק בליגת הפיתוח (ווינדי בולס, ריו גרנדה, דלאוור והוולס). בעונה החולפת חזר העונה לווינסקונסין מליגת הפיתוח וקלע 5.7 נקודות למשחק.
17:30: דארן היליארד במשא ומתן עם הכוכב האדום בלגרד
דארן היליארד ששיחק בעונה החולפת במכבי תל אביב ונחשב לשחקן חופשי כעת לאחר שהצהובים בחרו שלא להמשיך את ההתקשרות עימו, עשוי לנדוד כבר בקרוב ליעד חדש ומנהל משא ומתן עם הכוכב האדום בלגרד, כך נודע ל"ישראל היום".
11:40: נמרוד לוי לא ישחק מול אוקראינה
נבחרת ישראל ונבחרת הולנד נפרדו אמש בתוצאה 66:66, כששחקניו של אריאל בית הלחמי לא מציגים יכולת טובה, אבל מה שהטריד את אנשי הנבחרת יותר מכל היתה פציעתו החוזרת של נמרוד לוי. לפורוורד היה זה משחק ראשון אחרי שחזר מפציעה בכתף, וזמן קצר אחרי שעלה לפרקט נפצע באותה כתף פעם נוספת, הוחלף ולא חזר לשחק - לאחר בדיקב גם הוחלט שלא ישחק הערב (שבת, 18:00) מול אוקראינה.
עם שובה של הנבחרת לארץ, לוי ייבדק, אבל הוא לא היה היחיד ברשימת הפציעות, לאחר שוויל ריימן אובחן כמי שסובל ממתיחת שריר. בית הלחמי התייחס למצב הפצועים בסגל: "אני מודאג מאוד מהפציעות שלנו. העדפנו שלא לסכן את וויל ריימן ונמרוד לוי".