14:00 - אורן עמיאל ממשיך בבאמברג
באמברג הגרמנית הודיעה היום (שלישי) באופן רשמי על הארכת חוזהו של המאמן הישראלי אורן עמיאל בשנתיים נוספות. בהודעות המועדון נכתב: "אנחנו בונים על המשכיות".
13:30 - אחד האנשים הוותיקים באיגוד מסיים את תפקידו
אחרי כמעט 50 שנה, נפתלי גושן, רכז הליגות המיתולוגי של איגוד הכדורסל, יסיים את תפקידו בימים הקרובים. גושן ימשיך לעבוד באיגוד הכדורסל במשרה חלקית כרכז המערכת המשפטית ויטפל בנושאים הקשורים לבית הדין של האיגוד.
12:55 - משעור וחנוכי ימשיכו בקריית אתא
כארם משעור ויותם חנוכי קרובים לסיכום על הארכת חוזה בקריית אתא. לאחר שהאריכה את חוזהו של אמין סטיבנס, קבוצתו של שרון אברהמי קרובה לסיכום גם עם צמד הישראלים, שצפויים להמשיך במועדון לעונה נוספת.
11:50- תומר אסייג ישחק בליגת העל?
תומר אסייג צפוי להמשיך לעונה נוספת בהפועל עפולה. לאחר שהעפילה לליגת העל, העולה החדשה החלה לעבוד על בניית הסגל לליגה הבכירה ומנהלת משא ומתן מתקדם עם הגארד על הארכת חוזהו במועדון.
11:45 - ווילי וורקמן ימשיך בעירוני רעננה
ווילי וורקמן צפוי להמשיך לעונה נוספת בעירוני רעננה. המתאזרח הוותיק ששיחק בעברו מספר עונות בליגת העל, צפוי להמשיך לעונה נוספת בקבוצתו של יהוא אורלנד שמכוונת בעונה הבאה לעליית ליגה.
פורוורד נוסף שצפוי להצטרף לקבוצה הוא יונתן מור שנחשב כבר מספר שנים לאחד הישראלים המובילים בליגת המשנה.
11:34 - הפועל ת"א בונה על רז אדם
ל"ישראל היום" נודע כי הפועל תל אביב רוצה להשיב בעונה הבאה לשורותיה את רז אדם, שמושאל לעירוני נס ציונה.
אם לא יחזור הגארד להיכל קבוצת שלמה, מי שתרצה לשמרו היא קבוצתו הנוכחית, שכבר פנתה לתל אביבים וביקשה להשאיר את השחקן בשורותיה לעונה נוספת.
אדם העמיד השנה ממוצעים שם 6.5 נקודות, 2.7 כדורים חוזרים ו-1.2 אסיסטים למשחק ב-17.1 דקות ואילו בפלייאוף מספריו זינקו ל-15.0 נקודות, 2.3 כדורים חוזרים ו-60% מחוץ לקשת ב-21 דקות למשחק.
9:50 - ג'רום מיינסי האריך חוזה בעירוני נס ציונה
אחרי שהודיעה שאלעד חסין יעמוד על הקווים גם בעונה הבאה, עירוני נס ציונה בישרה היום (שלישי) על המשכיות בסגל השחקנים, כאשר קפטן הקבוצה ג'רום מיינסי האריך את חוזהו וישחק בכתום בעונת 23/24, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום".
עבור מיינסי (34, 2.08) תהיה זו העונה השלישית בכתום והשנייה ברציפות, אחרי ששיחק במועדון גם בעונת 2020/21 והיה חלק משמעותי מהזכייה ביורופקאפ. הוא השחקן הזר השלישי בהיסטוריה של הכתומים שיופיע במדיהם בשלוש עונות שונות, אחרי מיצ'ל וואט ודקוואן קוק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנואל תדאגו, הוא לא הולך לשום מקום - @y2jerome נשאר כתום גם בעונה הבאה >>>https://t.co/u8it4hmHHr
— Ironi Ness Ziona (@ironinessziona) May 30, 2023
🟠⚪🔵#DreamBig pic.twitter.com/aUuVAnIXju