אבל כבד בירושלים: אמו של אלכסנדר דז'יקיץ' הלכה לעולמה

שלושה ימים לפני המשחק בין הפועל ירושלים לטנריף, אימו של המאמן הסרבי הלכה לעולמה בעקבות מחלה • צפו בדיווח: מלאגה מתכוננת לפיינל פור של ליגת האלופות

אלכסנדר דז'יקיץ' על הקווים. אמו הלכה לעולמה

הפועל ירושלים נחתה היום (שלישי) במלאגה אחרי נחיתת ביניים ולילה במלון בברצלונה, וכבר החלה בהכנות לקראת חצי גמר ליגת האלופות מול טנריפה ביום שישי (18:30).

דיווח ממלאגה לקראת פיינל פור ליגת האלופות | יעקב מאיר

בתוך כך, מאמן הקבוצה אלכסנדר דז'יקיץ' התבשר היום בשיחת טלפון מסרביה על מותה של אימו מילקה. נכון לעכשיו, לא נראה כי המאמן ייעדר ממשחקי הפיינל פור.

למעלה מ-2,000 אוהדים יגיעו מישראל כדי לעודד ולדחוף את קבוצתם לגמר אירופי ראשון מאז 2004. גם כמה מאות אוהדים מטנריפה ומבון שבגרמניה יגיעו כדי לתמוך בקבוצותיהם, אולם חוסה מריה מרטין קאפרנה אמור להיות צבוע רובו בירוק על ידי האוהדים המקומיים, אך מהכרתנו עם אוהדי ירושלים, גם הצבע האדום ייראה ויישמע בצורה בולטת.

הפיינל פור במלאגה. מתחילים ביום שישי, צילום: טוויטר

כבר בשדה התעופה אפשר לראות שלטים המקדמים בברכה את הבאים למשחקים, וכן את אנשי ליגת האלופות שנמצאים שם כדי לקבל את הקבוצות והאורחים.

שחקני ואנשי כל ארבע הקבוצות ילונו במלון Holiday World Polynesia היוקרתי שבעיר. ביום חמישי תיערך מסיבת העיתונאים הרשמית בהשתתפות ארבעת המאמנים והקפטנים. ביום שישי ב-18:30 (17:30 שעון מקומי) תשחק הפועל ירושלים מול טנריפה וב-21:00 תפגוש מלאגה את טלקום בון.

הפיינל פור במלאגה. מתחילים ביום שישי, צילום: טוויטר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בשבת יתקיים טקס הגאלה המסורתי ובו יוכרזו מצטייני העונה בקטגוריות השונות – שחקן ההגנה, השחקן המצטיין, מאמן העונה וחמישיית העונה. ביום ראשון יתקיימו המשחק על המקום ה-3 והגמר, וכבר יום לאחר מכן תחזור הפועל ירושלים לישראל לקראת הפלייאוף שיתחיל בשבוע הבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר