מאבק כוחות גדול באיגוד הכדורסל לגבי היכן יערכו משחקי חצי גמר וגמר גביע המדינה - בארנה או בנוקיה. איגוד הכדורסל הזדרז להודיע כי אין עדיין החלטה שהאירוע ייערך בהיכל ביד אליהו נוקיה.
משחקי חצי גמר וגמר הגביע אמורים להיערך ב-16 וב-19 בפברואר. העונה זו הפעם הראשונה שלהיכל נוקיה יש יריב ראוי מבחינת כמות הצופים וזו הארנה בירושלים.
מעבר למאבקי האינטרסים יש מאבק בין שתי גישות: האחת היא שחובה שאירוע כזה ייערך בארנה אחרי כל כך הרבה שנים בהן שוחק כמעט בלעדית ביד אליהו. הדעה הנגדית אומרת שיש בכך סיכון מכיוון שאם ירושלים לא תעלה לחצי או הגמר הארנה לא תתמלא, בניגוד לנוקיה בה זה יקרה ולא משנה מי ישחק.
ועדת האירגון של האיגוד המליצה לקיים את האירוע בנוקיה. איגוד הכדורסל הודיע שאין בכך כדי לקבוע את המיקום: ״הידיעות כאילו התקבלה החלטה של איגוד הכדורסל לקיים את משחקי חצי גמר וגמר גביע המדינה לגברים בהיכל נוקיה. הידיעות אינן נכונות. ההחלטה החשובה הזו שמורה להנהלת איגוד הכדורסל שתתכנס לישיבה גם בנושא זה ב-16 בחודש. עד היום התקיים דיון בועדת ארגון שהמליצה על קיום המשחקים בהיכל נוקיה, אבל על פי נוהלי האיגוד מדובר בהמלצה בלבד והנושא יעלה לדיון כאמור בישיבת ההנהלה ולאחריו תתקבל החלטה.
באיגוד הכדורסל שמחים על כך שאחרי שנים רבות קיימות לפחות שתי אופציות לקיים את אירוע הגביע, הן בארנה פיס בירושלים והן בהיכל נוקיה בת"א. מדובר בשתי אופציות נהדרות עבור שבוע השיא של הכדורסל הישראלי בשני אולמות גדולים ומפוארים עם תכולה של כ-11,000 צופים בכל אחת״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו