נדב זילברשטיין לקראת חלון מוקדמות אליפות העולם: "נבוא לנצח"

המאמן הזמני של נבחרת הגברים בכדורסל ערך מסיבת עיתונאים לפני המשחקים מול פינלנד וסלובניה • תומר גינת: "מתחילים דרך חדשה"

זילברשטיין. מאמין בשרף , צילום: דני מרון

הערב (שני) ערכה מסיבת העיתונאים לקראת המשחקים עם המאמן נדב זילברשטיין והקפטן תומר גינת.

"מתרגשים ושמחים להיות פה, נבחרת ישראל זה חלון הראווה של הכדורסל הישראלי המשחקים האלה מאוד חשובים לנו", אמר מאמן הנבחרת הזמני, נדב זילברשטיין, בפתיחת מסיבת העיתונאים.

"כמו כל משחק אנחנו רוצים לבוא לנצח. הנבחרת הזאת כמו אלו שקדמו לה היא עם שלד של נבחרות קודמות עם מסורת מפוארת והישגים יפים, אנחנו מאוד רוצים לשחק באותם סטנדרטים ולהביא את הרוח של הנבחרת, את הביחד, האינטנסיביות והאגרסיביות שהנבחרות הקודמות התאפיינו בהם״.

״זה תמיד כבוד גדול וכיף גדול להיות בנבחרת ישראל, כולנו פה מאוד מתרגשים", אמר תומר גינת, קפטן הנבחרת. "יש לנו שני משחקים השבוע שאנחנו מתייחסים אליהם כדבר החשוב ביותר כרגע מול העיניים שלנו. יש פה הרבה חברה צעירים שמצטרפים לנבחרת והמטרה של כולם בסופו של דבר זה להציג כדורסל טוב שאנחנו רוצים שיאפיין אותנו קדימה. נעשה את ההכנה הכי טוב שאפשר, מקווה מאוד שנעשה שבוע טוב ונהנה, נחייך וננצח.

״דרייב לא חסר, רוצים לייצג את המדינה ולעשות את הדבר הכי חשוב ונכון לשבוע הזה וזה לנצח. לא חושב שחסר לנו אנרגיות, להפך, כולם מאוד מתרגשים. יש פה המון חברה צעירים שמגיעים לנבחרת והסגל מאל בפוטנציאל, ואני זוכר בתור צעיר מה זה לבוא לנבחרת פעם ראשונה זה מאוד מרגש. יש פה סגל עם פוטנציאל גדול לעתיד, אנחנו מתחילים דרך חדשה והשבוע הקרוב זה מבחן ראשון. כל שחקן שמגיע לנבחרת יש לו הזדמנות להשתלב, לכולם יש שאיפות וכולם טובים ואף אחד לא יכול לדעת מי יהיה במשימה הבאה".

תומר גינת, צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
זילברשטיין. סומך על השחקנים, צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר