חולון חוזרת לעצמה עם ניצחון 70:99 על אשדוד

אחרי שסבלה מחוסר יציבות לאחר הפציעה של קאליף ווייאט, הקבוצה של דן שמיר חוזרת לעצמה • היום הביסה בפעם השנייה ברצף, 70:99 על אשדוד שנעצרה

טו הולוואי. היה מעל כולם בניצחון ה-600 בתולדותיה של חולון // טו הולוואי. היה מעל כולם בניצחון ה-600 בתולדותיה של חולון

שבוע שני ברציפות שהפועל חולון מביסה. בשבוע שעבר זו היתה קריית גת, הערב הקורבן היה מכבי אשדוד. הקבוצה של דן שמיר, שחיפשה את עצמה אחרי הפציעה של קאליף ווייאט, שוב נראית טוב, היום עם הניצחון ה־600 בתולדותיה בליגת העל (70:99). חולון תפגוש בשבוע הבא את מכבי ת"א ביד אליהו. אם הצהובים יפסידו מחר בדרבי, זה יהיה משחק על המקום הראשון.

מהצד השני, אשדוד נעצרה לאחר שלושה ניצחונות. הרצף הזה שיחרר אותה מקרבות ההישרדות ואיפשרו לה פתאום לפנטז על פלייאוף. היום, אחרי שלא ירדה מ־93 נקודות בניצחונות האלה, היא חזרה לפרופורציות ונעצרה ב־70. הנחה אחת אפשר לעשות לה: פרסטון נואלס הפצוע חסר לה הערב.

המשחק היה חד־צדדי כבר מהפתיחה. מאיר טפירו פתח עם שלושה גבוהים (ג'ייק כהן, בן אלטיט וג'קי קארמייקל) וההרכב הכבד הקל על משחק הריצה של חולון, ששטפה את המגרש. המארחים עלו ל־9:22 ברבע הראשון ול־16:37 בתחילת הרבע השני. ברבע השלישי אשדוד עוד הורידה ל־57:43, אבל מכאן זו היתה שוב חולון בשליטה מוחלטת. 

ארבעה שחקנים בחולון סיימו בספרות כפולות: טו הולוואי, ג'ורדן טיילור, ג'יימס בל ואלכס צ'וברביץ'. הולוואי מתקדם ממשחק למשחק ואתמול גם הוסיף תשעה אסיסטים. גוני יזרעאלי לא אהב את ההכנסה המאוחרת שלו למשחק ואחרי כל סל שלו זרק הערות לעבר מאמנו דן שמיר, שהעדיף להתעלם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר