העולה החדשה לליגת ווינר סל, עירוני קריית אתא, ערכה היום (חמישי) אחר הצהריים מסיבת עיתונאים לקראת פתיחת העונה, בהשתתפות המאמן שרון אברהמי והקפטן עידו דוידי.
"ביום שבת ההתרגשות אצלי תעלה, אני רוצה להאמין שכולם מחדדים את החושים לקראת הרצליה", אמר דוידי, "אני שמח בשביל האנשים שמנהלים את המועדון ובשביל צוות האימון על החזרה לליגת העל. אני יותר מתרגש בשבילם מאשר עבורי".
"לא פשוט לבנות קבוצה, במיוחד שהעלייה באה די במפתיע", אמר אברהמי, "עשינו היערכות די טובה, בניגוד לחלק מהקבוצות הקבוצה שלנו מתבססת על הרבה מאוד ישראלים, עם המשכיות של 5-6 שחקנים שהיו איתנו גם בלאומית. אנחנו צריכים להביא רעב ורצון יותר גדול מהקבוצות האחרות. אני מקווה שהתלכיד שאנחנו יוצרים פה יביא משהו טוב. יש לנו ארבעה זרים, אחד מהם, אמין סטיבנס, ממשיך איתנו מהשנה שעברה".
אברהמי נשאל על המטרות: "השאיפות שלנו הן להתבסס בליגה, כל דבר מעבר לזה יהיה הצלחה גדולה. זו ליגה ארוכה מאוד, אנחנו מסתכלים על כל משחק לגופו ומשתדלים להגיע הכי מוכנים ולנצח בכל משחק. בכל ליגה, ובעיקר זאת, ברור שיש סגלים יותר טובים, אבל אנחנו ניתן מלחמה בכל משחק ונעשה הכל כדי לנצח".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו