הפועל חולון תעלה הערב (שישי ב-19:00) למשחק חצי גמר ליגת האלופות מול טנריפה כשהיא יודעת שמעבר לתואר היוקרתי, הרבה כסף מונח על הכף.
הזוכה - מיליון יורו
הקבוצה שתנצח בגמר ביום ראשון ותניף את הגביע, תגרוף לכיסה לא פחות ממיליון יורו, סכום גדול בכל קנה מידה, בוודאי עבור קבוצה בסדר הגודל של חולון שתוכל להגדיל בלמעלה מ-50 אחוזים את תקציב השחקנים שלה בעונה הבאה.
סכומים נאים גם למפסידות
הקבוצה שתפסיד בגמר ותסיים במקום השני תכניס לחשבון הבנק 400 אלף יורו, והקבוצה שתסיים במקום השלישי תרוויח 200 אלף יורו. מי שתסיים במקום הרביעי תישאר עם 140 אלף יורו - שהבטיחו לעצמן כל ארבע הקבוצות בעצם העלייה לפיינל פור.
מענקי השחקנים
גם השחקנים עצמם יושפעו מהמיקום בו הם יסיימו. אם חולון תעפיל למשחק הגמר שחקניה יקבלו סכום כולל של 200 אלף יורו בזכות הבונוסים שנקבעו בחוזיהם. אם יזכו - יגרפו השחקנים לכיסם 250 אלף יורו במשותף. יש לציין כי הסכומים כוללים את המענקים והבונוסים שקיבלו השחקנים בעקבות העלייה לרבע הגמר ולחצי הגמר (150 אלף דולר).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו