"מכבי ניצלו את ההתרגשות שלנו"

אדריאן בנקס ניסה להסביר את התבוסה אמש בדרבי, בחצי גמר הפיינל הפור • "זו גדילה עבורנו. למרות שהפסדנו, אנחנו מתקדמים בכיוון הנכון", הוסיף השחקן השישי של העונה

בנקס (מימין), מאוכזב לצד חבריו. "היה קשה לשלוט ברגשות" // צילום: אלן שיבר // בנקס (מימין), מאוכזב לצד חבריו. "היה קשה לשלוט ברגשות"

"זהו, אנחנו בחוץ. לא נמשיך את השבוע הזה למרות שמאוד רצינו", כך אמר בעצב אחד מאנשי הפועל ת"א לאחר ה-98:74 אמש (ראשון) למכבי ת"א בחצי הגמר.

 

דני פרנקו ענה לשאלות העיתונאים בקול נמוך ומי שהתאמץ יכול גם היה לראות את הדמעות בעיניים של המאמן. דווקא נוון ספאחיה החמיא לקולגה ואמר כי הוא עשה עונה גדולה, ולא היחיד במכבי שהחמיא לפרנקו בסיום המשחק.

אדריאן בנקס ניסה לשמור על ארשת קלילה: "זה היה אתגר עבורנו והם הוציאו אותנו מהקצב שלנו. מכבי שונה בפלייאוף, היא לא מה שהייתה במהלך העונה. אני חושב שהיינו בהתרגשות גדולה, והיה קשה לשלוט ברגשות".

"עבור הרבה מאיתנו זה מעמד חדש", המשיך השחקן השישי של העונה. "מכבי ניצלו את ההתרגשות שלנו, הם היו הרבה יותר אגרסיביים ופשוט ניצלו את המעידות שלנו. זו גדילה עבורנו. למרות שהפסדנו היום אנחנו מתקדמים בכיוון הנכון".

כשנשאל מה הוא כן לוקח מהעונה הזו, ענה בנקס: "התרגלתי לתפקיד חדש, ונראה לי שעשיתי אותו די טוב. נראה מה יהיה בעונה הבאה"

 

אוהדי הפועל ת"א. מפגן עוצמתי, אבל מסוכן // צילום: אלן שיבר

 

ההפסד וההדחה בחצי הגמר קבעו שככל הנראה הפועל ת"א תחל את דרכה בעונה הבאה במוקדמות ליגת האלופות של פיב"א ותיאלץ לעבור שני סיבובים כדי להעפיל לשלב הבתים. הפועל חולון תשתלב ישירות בבתים, גם אם תפסיד להפועל ירושלים.

האוהדים באדום סיפקו אווירה מחשמלת המוכרת בעיקר מהמגרשים בסרביה וביוון, אבל גם היו שותפים לשתי תקריות לא נעימות בכלל. הראשונה התרחשה בתחילת המשחק כשאבוקה הושלכה לכיוון המושבים הסמוכים לפרקט ולפי הטענות פגעה באחד מחברי ההנהלה של המועדון. בנס נמנעה פגיעה קשה.

השנייה התרחשה בסיום כשמאות אוהדים התעמתו עם אנשי המשטרה מחוץ להיכל ואחדים מהם נעצרו. ממנהלת הליגה נמסר כי עוכבו שני חשודים בגין תקיפה, והורחקו מהמשחק ארבעה אוהדים בגין שכרות.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר