שחקני מכבי תל אביב חגגו את הזכייה באליפות ה-52 בתולדות המועדון והראשונה אחרי שלוש שנים במסעדת 206 עד השעות הקטנות של הלילה. הצהובים שכחו כבר את טעמה של זכייה באליפות, והפעם החגיגות היו גדולות מתמיד.
נוריס קול הוסיף לארון התארים שלו, הכולל שתי אליפויות אן.בי.אי, גם את אליפות ישראל: "אף פעם לא חוויתי משהו כזה. זאת חגיגה גדולה, אני מאושר. מה שחשוב זה איך אתה מסיים את העונה ואנחנו סיימנו בטוב. שיחקנו טוב כשהכסף היה על השולחן. עברו הרבה שנים למכבי בלי אליפות, ואנחנו שברנו את הבצורת".
ג'ון דיברתולומיאו היה מאושר: "הרגשה מדהימה לזכות באליפות אחרי עונה כל כך ארוכה, אי אפשר לבקש דבר יותר טוב מזה. גדלנו כקבוצה בתקופה האחרונה וקיבלנו ביטחון. אני מקווה שנמשיך בתהליך הצמיחה ונלך בעונה הבאה צעד אחד יותר רחוק. יש לי באופן אישי עוד מה להוכיח ולהשתפר כדי להיות שחקן יורוליג טוב".
טיוס מציג את תואר מצטיין הפיינל פור של המינהלת // צילום: אלן שיבר
בתוך כל החגיגות, מתחילות כבר ההכנות לעונה הבאה. דבריו של הבעלים דייויד פדרמן, שלפיהם קיימים חילוקי דעות בנוגע לעתידו של המאמן נבן ספאחיה היכו בתדהמה את כולם. המאמן עצמו נראה המום כשנשאל על כך והגיב: "יש לי חוזה ואני רוצה להישאר, אולי יש דברים שאני לא יודע".
אין ספק שמי שהביא את השינוי הגדול הוא ג'רמי פארגו. גורם המקורב לראשי המועדון סיפר על האפשרות שהרכז יישאר ועל התכנון שיהיה הרכז המחליף בעונה הבאה. בכלי התקשורת באירופה דווח כבר בשבוע שעבר שהחלו שיחות בין הצדדים על מנת להמשיך את הקשר.
מי שבוודאות לא יישארו הם פייר ג'קסון, ארטיום פראחובסקי וג'ונה בולדן. השניים הראשונים נראו אתמול כמבינים שתמה התקופה שלהם במדים הצהובים, והשלישי עשוי לחבור לפרויקט הצעיר והמעניין שנבנה בפילדלפיה סיקסרס מהאן.בי.אי, כפי שפורסם ב"ישראל היום" לפני כמה שבועות ואושר על ידי גורמים בקבוצה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו