בורשטיין וגודס. הראשון עוזב, השני בסימן שאלה // צילום: אלן שיבר // בורשטיין וגודס. הראשון עוזב, השני בסימן שאלה

אחרי שנה: טל בורשטיין נפרד ממכבי ת"א

עוזר המאמן השני של האלופה התקשה להסתגל לדרישות הקבוצה, ויעזוב • "מאמין שעוד ניפגש", סיכם • כעת הצהובים צריכים לקבל החלטה, האם עוזר המאמן הראשון, גיא גודס, ימשיך במועדון - נוון ספאחיה מבקש להשאירו

שבועיים לאחר שהוחלט על המשך ההתקשרות עם נבן ספאחיה, הודיעה היום (ג') מכבי תל אביב על שינוי בצוות המקצועי - עוזר המאמן השני טל בורשטיין לא ימשיך בתפקידו בעונה הבאה.

 

בורשטיין, שהתקשה להסתגל לנסיעות הארוכות ולעובדה כי נאלץ לבלות תקופות ארוכות הרחק מהמשפחה, אמר: "תודה על ההזדמנות, החוויות והניסיון שצברתי בשנה המאוד מיוחדת הזאת, למדתי המון מכולם. תודה לאוהדים על כל התמיכה והאהבה לכל אורך השנה (והשנים...). גאה להיות חלק מהמשפחה שנקראת מכבי, מאמין שעוד ניפגש. אוהב את כולכם".

 

ההערכה היא כי אם הצהובים לא היו נסוגים מהחלטת הפיצול, בורשטיין היה צפוי להשתלב בצוות המקצועי של קבוצת הליגה.

 

ממכבי ת"א נמסר: "המועדון מודה לטל על הדרך המשותפת, ההשקעה, הזמן, התבונה, הניסיון, הסבלנות והתרומה המשמעותית לעונה שהסתיימה באליפות מתוקה. מי ייתן ותמשיך להצליח על הקווים כפי שפרחת כשחקן, בטוחים שעוד ניפגש בהמשך הדרך".

 

עתידו של עוזר המאמן הראשון גיא גודס עדיין לא ברור. גודס סיים את חוזהו והצדדים עדיין לא קיבלו החלטה בנוגע לעונה הקרובה. ספאחיה מעוניין מאוד שגודס ימשיך בתפקידו, ובעונה שעברה אף התנה את הגעתו בכך. גורם המעורה בפרטים אמר ל"ישראל היום" כי עד השבוע הבא תתקבל החלטה האם גודס יישאר בתפקידו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...