עמדו במשימה: ברוקלין ומינסוטה הבטיחו מקום בפלייאוף

קיירי אירווינג נצץ עם 34 נקודות והוביל את הנטס, שהבטיחו את המקום השביעי ל-108:115 על הקאבס ולמפגש מול בוסטון בפלייאוף • מינסוטה גברה 104:109 על הקליפרס, ותשחק מול ממפיס בסיבוב הראשון

קיירי אירווינג חוגג. הצטיין מול הקאבס, צילום: אי-פי

הפלייאין של עונת 2021/2 בליגה הטובה בעולם נפתח הלילה (בין שלישי לרביעי) כאשר ברוקלין עשתה את שלה עם ניצחון על קליבלנד, הבטיחה את המקום השביעי ותפגוש את בוסטון בסיבוב הראשון של הפלייאוף. מינסוטה גברה על לוס אנג'לס קליפרס ותפגוש את ממפיס.

ברוקלין - קליבלנד 108:115

הנטס סידרו לעצמם מפגש מאתגר מול בוסטון בסיבוב הראשון של הפלייאוף לאחר שהעבירו הילוך כבר ברבע הראשון אותו סיימו ביתרון של 20 נקודות (20:40). מי שבלט מעל כולם היה קיירי אירווינג, שנצץ עם 34 נקודות ו-12 אסיסטים, קווין דוראנט הוסיף דאבל דאבל משלו של 25 נקודות ו-11 אסיסטים. ברוס בראון קלע עוד 18 נקודות ואנדרה דראמונד הוסיף 16. בצד השני, 34 נקודות של דריוס גארלנד, לא הספיקו לקאבס, שיפגשו כעת את המנצחת במשחק בין אטלנטה לשארלוט במשחק ההזדמנות האחרונה לתפוס את המקום השמיני במזרח.

קווין דוראנט בפעולה. דאבל דאבל, צילום: רויטרס

מינסוטה - לוס אנג'לס קליפרס 104:109

מינסוטה תפגוש את ממפיס בסיבוב הראשון של הפלייאוף לאחר שהצליחה למחוק פיגור דו ספרתי ברבע האחרון בדרך להבטחת המקום השמיני בפעם השנייה ב-18 העונות האחרונות. אנתוני אדוורדס הצטיין עם 30 נקודות וחיפה על ערב מאכזב של קארל אנתוני טאונס, שנקלע לבעיית עבירות מוקדמת וסיים רק עם 11 נקודות באחוזים זוועתיים מהשדה (27%).

קארל אנתוני טאונס. בעיית עבירות,

דיאנג'לו ראסל הוסיף עוד 29 נקודות מופלאות. בצד השני, פול ג'ורג' קלע 34 נקודות ורג'י ג'קסון הוסיף עוד 17 נקודות עבור הקליפרס שיהיו חייבים כעת לנצח את ניו אורלינס או סן אנטוניו על מנת להישאר בחיים.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר