הפועל חיפה: אלישע לוי יעמוד על הקווים מול אום אל פחם

בעקבות ההפסד הביתי להפועל תל אביב, מעמדו של המאמן התערער, אך לא צפויים שינויים לפני משחק הגביע • בסביבתו של אלישע, מתקשים להבין את רעשי הרקע: "הקבוצה במקום השישי ולא בתחתית"

אלישע לוי. הכיסא מתנדנד , מאור אלקסלסי
אלישע לוי. הכיסא מתנדנד, צילום: מאור אלקסלסי

דאגה גדולה בהפועל חיפה עקב יכולת הקבוצה בשבועות האחרונים. הבעלים יואב כץ זעם אתמול (שבת) אחרי ההפסד הביתי להפועל ת"א (2:0) ובא בטענות למאמן אלישע לוי ולשחקנים: "איך הפסדנו ככה לקבוצת נוער?" תהה בשיחות עם אנשיו.

ההפסד אתמול ערער את מעמדו של לוי, אם כי כץ לא צפוי לבצע שינוי בעמדת המאמן לפני משחק הגביע מול הפועל אום אל פחם ביום שלישי. ההערכה בחיפה, היא שלמרות הרעשים שיש כרגע במועדון סביב עמדת המאמן, כץ ייתן הזדמנות נוספת במשחק הליגה הבא מול מכבי פ"ת.

אלון תורג'מן מול הפועל ת"א. הצליח לחזור מפציעה,

הפסד נוסף, יעלה עוד יותר את מפלס הלחץ ועלול להוביל לפיטורי המאמן. לצד הדברים הללו, בסביבתו של אלישע לוי מבינים את רעשי הרקע. "הקבוצה במקום השישי ולא בתחתית", אמרו בסביבת המאמן, "חדר ההלבשה בריא, אין שחקנים נגד המאמן ולהיפך. היה חודש מטורף של פציעות, מכת קורונה שפקדה את הקבוצה, צריך לתת זמן לחבר הכל מחדש".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יחד עם זאת, גם אלישע לוי לא אהב את היכולת של קבוצתו בהפסד אתמול. "שחקנים קיבלו הזדמנות ולא לקחו אותה", אמרו בחיפה. החלוץ אלון תורג'מן, פתח בהרכב אחרי שיחה עם אלישע לוי ביום המשחק. תורג'מן, שחזר מפציעה ממושכת בשריר הירך האחורי, ביקש לשחק ונענה בחיוב. יחד עם זאת, גם מלך שערי הקבוצה לא סייע לחיפה לכבוש מול הפועל ת"א.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר