דיווח: "לילארד מעוניין לשחק יחד עם סימונס"

הבלייזרס דנים באפשרות להציע לפילדלפיה טרייד נרחב במסגרתו הגארד האוסטרלי המוחרם יעבור לשחק יחד עם כוכב קבוצתם, שכבר בעבר הביע נכונות למהלך • "ההגנה הגרועה של פורטלנד תשתפר בצורה קיצונית יחד עם סימונס", נכתב ב"אתלטיק"

דמיאן לילארד. רוצה את בן לידו, צילום: רויטרס

על רקע פיטוריו של הג'נרל מנג'ר של המועדון, ניל אולשי, האם אצל פורטלנד הולכים לכיוון זעזוע נוסף? לפחות על פי כתבה רחבה, שפורסמה הערב (שני) ב"אתלטיק" כוכב הבלייזרס, דמיאן לילארד, מאוד לא מרוצה ממצבה המקצועי של הקבוצה ומעוניין לשחק בקבוצה אחת יחד עם בן סימונס, הגארד האוסטרלי של פילדלפיה, ששרוי במחלוקת עמוקה במיוחד מול הסיסקרס.

כידוע, לפני יומיים, בפורטלנד הודיעו על פיטוריו של אולשי, שהיה הסמכות המקצועית בתשע השנים האחרונות, אך עוד לפני שעזב הספיק לדון באופצית העברתו של סימונס לקבוצתו (לשעבר).

"ההגנה הגרועה בשל פורטלנד תשתפר בצורה קיצונית יחד עם סימונס", נכתב ב"אתלטיק", "שיתוף הפעולה יחד עם לילארד יוציא את הקבוצה מהבור בו היא נמצאת. לא בכל יום, שני כוכבים בקנה מידה שכזה יכולים לשתף פעולה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד מדווח ב"אתלטיק" כי במסגרת אותו טרייד, שהספיק להניח על השולחן אלושי המפוטר, דובר בזמנו על ההעברה של סימונס לשורות המועדון תמורת סי.ג'יי מקולום, בחירת דראפט בסיבוב הראשון ושחקן צעיר נוסף של הבלייזרס (אנפרני סימונס).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר