על פי מספר דיווחים בארה"ב, קים קרדשיאן וטום בריידי נראו מפלרטטים כשהשניים הגישו הצעות במכירה פומבית על יצירת אמנות בשווי מיליוני דולרים. אגדת ה-NFL נכחה לצד אשת התקשורת והדוגמנית, כך נכתב ב-TMZ בזמן שהם היו ב-Reform Alliance Charity באטלנטיק סיטי, ניו ג'רזי במוצאי שבת.
הציור המדובר עליו הגישו הצעה הוא של האמן הניו-יורקי בן ה-65 ג'ורג' קונדו. ב-TMZ נכתב כי קים קרדשיאן היא שהחלה את ההצעות והציעה 500,000 דולר, כשבריידי ניגש מיד לאחר מכן והציע סכום גדול יותר, מה שהוביל לחילופי דברים "סופר כיפיים ופלרטטניים" בין השניים.
REPORT: Tom Brady and Kim Kardashian spotted "flirting" with each other during event in New Jerseyhttps://t.co/DSbTlZSMsK
— NFL Memes (@NFL_Memes) October 1, 2023
בסופו של דבר, ההצעות הגיעו עד ל-2 מיליון דולר, ובשלב זה מארגני האירוע הפסיקו את המכירה הפומבית ודאגו ששני המשתתפים יצאו משם עם יצירות אמנות של קונדו משלהם במחיר של 2 מיליון דולר כל אחד. אירוע הצדקה REFORM Alliance, הושק על ידי הראפרים Jay-Z ו-Mek Mill.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו