העונה של עירוני נס ציונה הסתיימה רק בשבוע שעבר, אבל העבודה לעונת 2023/24 כבר נמצאת בעיצומה. היום (ראשון) הודיעו במועדון כי אלעד חסין, מאמן הקבוצה בעונה החולפת, ימשיך בתפקידו גם בעונה הקרובה אחרי שהצדדים בחרו להמשיך את ההתקשרות.
עבור חסין (43) זו תהיה העונה השנייה בכתום ואחרי כמה עונות בהן לא הייתה המשכיות בעמדת המאמן. על הסיכום בין הצדדים והמשך דרכו של המאמן בלב המושבה פורסם לראשונה ב״ישראל היום״.
יו״ר המועדון יניב מזרחי: ״אנחנו שמחים על המשך הדרך המשותפת עם אלעד. כמועדון שמחפש להתקדם ולהשתפר כל הזמן אנחנו מברכים על ההמשכיות הזו, שהיא מרכיב חשוב בתוכנית שלנו. נמשיך לעבוד יחד בעונה הקרובה על השגת המטרות הספורטיביות שלנו, לצד ההתפתחות שלנו כמועדון״
אלעד חסין: ״אני שמח להמשיך עונה נוספת בנס ציונה, עבורי מדובר בהמשך טבעי. עברנו כעת עונה שלצד העמידה ביעדים שלנו הייתה מאתגרת, ואנחנו רוצים להמשיך את מה שבנינו כדי שהעונה הבאה תהיה טובה יותר. אני מודה ליניב מזרחי ולהנהלת הקבוצה על האמון ושיתוף הפעולה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו