הבן של אייל ברקוביץ', ליאור בן ה-26, מרבה להתבטא בחשבון הטוויטר שלו ולא חוסך שמדובר בדעותיו האישיות, מה שהפך אותו לאחת הדמויות הוויראליות ביותר בפלטפורה בישראל בעת האחרונה.
אתמול (חמישי) לאחר הפיגוע הקשה ברחוב דיזנגוף בתל אביב, הכדורגלן של הפועל פ"ת מהליגה הלאומית, מחה על פיטוריו של עמי אשד מפקד מחוז ת"א במשטרה: "טיימינג טוב בסך הכל", כתב ברקוביץ' על ההחלטה של בן גביר לפטר את המפקד, ולאחר מכן הוסיף: "עמי אשד אני מצדיע לך, גבר על, מקצוען, גם אחרי שהוא הודח הערב הוא עושה את עבודתו עד השניה האחרונה. שאפו".
עמי אשד אני מצדיע לך
— Lior Berkovic (@lior_berkovic98) March 9, 2023
גבר על
מקצוען גם אחרי שהוא הודח הערב
הוא עושה את עבודתו עד השניה האחרונה
שאפו pic.twitter.com/GfO4wXtok4
אז מסתבר שברקו הצעיר, שמנסה ללכת בצעדיו של אביו אייל לא ממש בוחל באמצעים או בדעותיו ברשתות החברתיות וכנראה שגם לא בצנזורה. כי מאוחר יותר הוא צייץ שוב: "עוד יום שיכתב בדפי ההיסטוריה, רק חבל שזה יום עצוב מאוד", וגם הקפיץ ציוץ שלו מהעבר בו כתב: "אם בן גביר יהיה שר הביטחון אפשר לסגור את המדינה".