אנחנו עדיין כאן: בית"ר ירושלים לא הלכה לשום מקום

למי שתהה אם בית״ר עדיין נחשב מועדון צמרת בכדורגל הישראלי – את התשובה המוחצת ביותר הוא קיבל אתמול באצטדיון הי"א באשדוד עם 4,000 אוהדים ביציעים • פייר? גם לנו מגיע לחגוג קצת

יוסי אבוקסיס חוגג את הניצחון המרשים באשדוד, צילום: אלן שיבר

נתחיל מהחשוב: שוב, קבוצה מתחתית הטבלה - מביאה היקף יוצא מן הכלל של אוהדים למשחק חוץ. 4,000 בית״רים מילאו את היציעים במגרש שהכי לא קהל אוריינטד בישראל. למי שתהה אם בית״ר עדיין נחשב מועדון צמרת בכדורגל הישראלי - זאת התשובה המוחצת ביותר.

והיה גם משחק בי״א. הפתיחה הייתה טובה - המשך של האנרגיות מהמשחק הקודם, גם על הדשא. טרזי תומא מבסס את הדומיננטיות שלו במרכז המגרש ואספרייה עובד חזק מאוד בימין.

ואז מגיעה הדקה 28 קולומביה את מולדובה - אספרייה את יוניקולסקו - כדור רוחב חד ואוכל הנבלות שחי ונושם את תיבת החמש פוגע בול בכדור והי״א באוויר עם ״את עולמי עם שחר את לי כל היום״.

שמחה גדולה בבית"ר ירושלים, אתמול באשדוד, צילום: אלן שיבר

למחצית ירדנו ב-0:1 מעודד, אבל עם תחושה שהיינו צריכים לתת את השני עם מסירה מדויקת יותר של שועה בשני מצבים מצוינים לשער שני. גם במחצית הזאת השחקנים ביצעו 11 עבירות (מול 4 של אשדוד) נתון שמראה על עלייה חשובה מאוד באגרסיביות ובנחישות.

המחצית השנייה נפתחה, כמו שהמשחק הקודם בטדי נפתח, עם ״אנחנו מאמינים בני מאמינים״, וכמה רגעים אחרי כן עדי יונה הראה למה במועדון ובקהל מאמינים בו - חילוץ כדור נקי ושני פסים מעולים שכמעט הביאו אותו לכיבוש שער.

דקה 54 והצמד יוניקולסקו מכה שנית! קריאף עם חילוץ כדור גדול נותן ליוניקולסקו שעם מסירה מושלמת בין הרגליים של שחקן אשדוד לאספרייה ו-0:2 גדול.

שחקני בית"ר חוגגים, צילום: אלן שיבר

ניקולסקו עם 4 שערים ב-4 משחקים.

אספרייה עם 5 שערים ב-8 משחקים.

קולומביה ומולדובה מככבות בצהוב ושחור.

דקה 69 וקריאף, במשחק הטוב שלו מפתיחת העונה, עם הצלה מקו השער תוך כדי שהוא נהדף על ידי השוער ישראלי לקורה. מכאן ועד לשריקה האחרונה הייתה קבוצה אחת.

תצוגת קהל מרשימה באשדוד שנמשכה גם אחרי המשחק - כי פייר, מגיע לנו לחגוג קצת. ניצחון משמח מאוד באחד המגרשים שהכי קשה לנו בהם לאורך השנים.

ניקולאסקו. ארבעה משחקים, ארבעה שערים, צילום: אלן שיבר

המשחק הזה הוכיח כמה הצירוף המאוחר של הזרים משמעותי - אספרייה, מחיאס, עלי תומא מוחמד השני ווניקולסקו שהצטרפו אחרי פתיחת העונה משפיעים מאוד על הניראות והתפקוד של הקבוצה על המגרש.

המצטיין שלי מהמשחק באשדוד: טרזי תומא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שבוע הבא - הפועל חיפה, בטדי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר