אליפות אירופה בשירות אלה שלא ידעו היכן ישחקו בעונה הבאה. שלושה שחקנים בולטים שהגיעו ליורובאסקט בחוסר ודאות והפגינו בו יכולת טובה, מצאו בסיום הטורניר את הבית שלהם לעונה הקרובה.
מתיאש פוניטקה, שהוביל את פולין להישג אדיר (חצי הגמר) ונתן אליפות גדולה (לא ברור כיצד לא נבחר לחמישית הטורניר) סגר בפנאתינייקוס. לפני הטורניר לא היו לשחקן זניט סנט פטרסבורג בעונה שעברה, הצעות מקבוצות היורוליג והוא חתם זמנית ברג׳ו אמיליה האיטלקית.
אחרי האליפות הוא כבר היה צריך לבחור מבין כמה הצעות, ובסופו של דבר - הפולני אמור לנחות בפאו. הקבוצה היוונית תשלם 100 אלף דולר עבור שחרורו לרג׳ו אמיליה, שתיקח את הכסף אחרי שפוניטקה לא שיחק אצלה אפילו משחק לרפואה.
לאחר שהיה בעבר שחקן הניקס, החזרה לאירופה של הפורוורד הליטאי מינדאוגאס קוזמינסקאס לא הייתה מוצלחת והוא עבר קבוצה מדי עונה. הוא הגיע לאליפות אירופה בלי חוזה אך במהלכה חזר להרשים וחתם בקארשיאקה הטורקית.
השלישי שאליפות אירופה עשתה לו את העבודה הוא תומא הרטל, שחתם בזניט פטרסבורג בעקבות טורניר מרשים שסיפק. אתמול דיווחנו שהוא כנראה סיים את דרכו בנבחרת הלאומית, בעקבות הרצון העז לשחק ברוסיה.
היום קיבלנו אישור לכך כשההתאחדות הצרפתית הודיעה שאם הרטל ישחק אפילו משחק בודד ברוסיה - הוא יורחק לאלתר מהנבחרת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו