ברשימת ההחתמות הטובות ביורוליג: לורנזו בראון למכבי תל אביב

ביד אליהו מחייכים: הגארד המרשים של הצהובים נכלל ברשימת עשר ההחתמות הטובות ביותר של הקיץ, שפורסמה באתר "יורוהופס": "היה אחד משחקני המפתח בריצה כל הדרך לזהב בברלין"

לורנזו בראון. רק שייכנס כבר לעניינים, צילום: FIBA

במכבי תל אביב יכולים להמשיך לחייך אחרי שלורנזו בראון נכלל הבוקר (חמישי) ברשימת עשר ההחתמות הטובות ביותר של הקיץ, שפורסמה באתר "יורוהופס".

כזכור, רכזה החדש של הצהובים, שהגיע אתמול לישראל אחרי יורובאסקט מוצלח במיוחד במדי אלופת הטורניר נבחרת ספרד, נבחר לחמישיית הטורניר בסיומו של משחק הגמר (ניצחון על צרפת).

בראון, שהעמיד ממוצעים נהדרים של 15.2 נקודות ו-7.6 אסיסטים למשחק במהלך היורובאסקט, אומנם לא היה ברשימה ערב הטורניר, אך בעקבות הקיץ הנפלא שלו, הצליח להתברג במקום השמיני ברשימה.

לורנזו בראון. הגיע אתמול לישראל, צילום: באדיבות מכבי תל אביב

יצוין כי את המקום הראשון ברשימה המכובדת תפסה ההעברה של וויל קלייברן לאנאדולו אפס. במקום השני תומאש סטוראנסקי לברצלונה ובשלישי, נמניה בייליצה לפנרבחצ'ה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"מה השתנה בנוגע לבראון? יורובאסקט 2020?", צוין בהרחבה באתר, "בהופעת הבכורה שלו במדי נבחרת ספרד, בראון היה אחד משחקני המפתח בריצה כל הדרך לזהב בברלין. הוא למעשה כפה עלינו את הכניסה שלו לטופ 10...אחרי שהצטיין ברוסיה מדי קאזאן ביורוליג בעונה שעברה, זה ברור שהמעבר שלו למכבי תל אביב הוא אחד הגדולים של הקיץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר