גודס: "לא חושש למעמדי, עברנו טורניר מתיש רווי אמוציות"

מאמן נבחרת ישראל אחרי ההפסד לצ'כיה וההדחה מאליפות אירופה: "כנראה שלא היינו מספיק טובים. בפועל יש רצון ויש מציאות" • גל מקל: "ברגע שאתה לא יציב ולא מרוכז במשך 40 דקות אז קשה לנצח"

גיא גודס על הקווים. אכזבה עצומה, צילום: רויטרס

אכזבה גדולה בנבחרת ישראל לאחר ההפסד הערב (חמישי) 88:77 לצ'כיה וההדחה כבר בשלב הבתים של אליפות אירופה.

גיא גודס אמר לאחר המשחק: ״התחלנו את המשחקים עם שני ניצחונות על פינלנד והולנד, אבל אז הגענו מול פולין וידענו שאם ננצח אז נוכל לעלות אבל לא הצלחנו לעשות זאת. הערב הגענו למשחק לחוץ מול צ׳כיה עם כל הקהל שלה מאחוריה והפסדנו".

מנקו תופס את הראש, צילום: אי-פי

"אנחנו כמעט כל משחק מעל 20 אסיסטים, אז אני לא חושב שאנחנו לא משחקים ביחד, ברור שהיה לנו את הקושי לחבר את דני לשיטה של הנבחרת, ואם הוא לא היה חולה בקורונה והיה איתנו עוד שבוע הוא היה יכול להיות איתנו יותר, אבל זה המצב. שחקנים נלחמו בכל רגע נתון, זה לא טורניר קל, לא רק פיזית גם מנטאלית.

"היו עייפות ועומס מנטאלי, ולפעמים קבלת החלטות תחת העומסים האלה היא פחות טובה. ברור שאנחנו מאוכזבים, אבל בפועל יש רצון ויש מציאות, כנראה שלא היינו מספיק טובים כדי לעשות את זה".

דני אבדיה בהלם. חוזרים הביתה,

המאמן הלאומי התייחס גם לעתידו: "הדבר האחרון שאני חושש זה ממעמדי. יש דבר שאני חושש ממנו זה רק מההוא מלמעלה. בכל מקום שאני נמצא, אני עושה את הכי טוב שאני יכול. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא, בסופו של דבר נעשה את הסיכומים שלנו ונקבל החלטות. זה טורניר מתיש והמון אמוציות והמון רגש, זה לא קל, אבל בשביל זה אנחנו בג׳וב הזה״.

דני אבדיה לא מעכל את המפלה, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גל מקל: ״אנחנו מאוכזבים ועצובים, זה לא איך שרצינו לסיים את השבוע הזה, אבל זה הכדורסל. אם היינו יודעים את התשובה לאיך שנראינו היינו משנים את זה, בטורניר הזה למרות שהיינו למטה אז כן הראנו אופי וחזרנו, אבל ברגע שאתה לא יציב ולא מרוכז במשך 40 דקות אז קשה לנצח. זה מאוד מאכזב ציפינו ליותר, ציפינו לעלות ולא עשינו את זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר