הפועל ב"ש סיכמה הערב (שלישי) על רכישתו של הקשר שי אליאס מהפועל ת"א, תמורת כחצי מיליון יורו. הקבוצה מבירת הנגב הגדילה את הצעתה המקורית, שעמדה על 300 אלף יורו, והקשר בן ה-23 יעשה את הדרך דרומה ויחתום ל-3 שנים תמורת כ-180 אלף דולר לעונה.
אליאס עשה בעונה החולפת את עונתו הטובה בקריירה במדי הקבוצה בה גדל וכעת הוא עוזב אותה לטובת מחזיקת הגביע. עבור אליאס, מדובר בשדרוג כלכלי משמעותי מאוד בשכר, דבר שהקל על המעבר. בשיחות בין הצדדים עלה גם שמו של הקיצוני אלטון אקולטסה, הקיצוני ההולנדי של ב"ש, כמועמד לעשות את הדרך ההפוכה.
בסופו של דבר, העסקה הופרדה ואליאס עבר לב"ש בלי קשר לשיחות על אקולטסה. האחרון מחוזר על ידי הפועל ת"א, אך ב"ש סירבה להשתתף בשכרו. ייתכן שכעת, כאשר לא מעט כסף ייכנס לקופת הפועל ת"א, הדברים ישתנו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו