אליפות אירופה בהתעמלות אמנותית שננעלה היום (ראשון) בתל אביב, סיפקה הרבה רעב לאיגוד הישראלי, שכבר סימן לעצמו את המטרה הבאה - אירוח אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים.
לאליפויות הקרובות כבר נבחרו מארחות, כאשר השנה יגיעו המתעמלים והמתעמלות למינכן, שנה הבאה תארח אנטליה שבטורקיה ושנה מאוחר יותר תהיה זאת נאפולי שבאיטליה. בעקבות זאת, השנה הקרובה ביותר שפנויה היא 2025 לשם האיגוד מכון.
ההחלטה על המארחת ב-2025, צפויה להיקבע בקונגרס ההתעמלות האירופי בשנה הבאה, כאשר באיגוד הישראלי מקווים שהקשרים הטובים עם היו"ר האירופי, האזרי פריד גאיבוב יצליחו להביא אירוע ספורט גדול נוסף לישראל.
יצוין כי איגוד ההתעמלות בישראל אירח בשנים האחרונות תחרויות בינלאומיות יוקרתיות כגון אליפות אירופה בהתעמלות אמנותית בחולון ב-2016, אליפות אירופה באקרובטיקה ב -2021 וכמו-כן יארח ב- 2024 את אליפות העולם באקרובטיקה.
אליפות אירופה בהתעמלות אמנותית שננעלה בתל אביב, היתה לא רק מוצלחת בזכות ההישגים של המתעמלות בכחול לבן, אלה גם בזכות הארגון של האיגוד שהצליח להביא אלפי צופים וזכה לשבחים ממאות האורחים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו