לא להחמיץ: אריק איינשטיין כמו שבחיים לא ראיתם

בסרט התיעודי החדש והמדובר על צבי שיסל, "צבי אומר", שישודר ביום ראשון ב-HOT8, מתועד הזמר המיתולוגי חוגג בהתלהבות ניצחון על מכבי ת"א בדרבי

אריק איינשטיין, צילום: משה שי

הסרט התיעודי החדש והמדובר על צבי שיסל, "צבי אומר", שישודר מחר (ראשון) ב-HOT8, מעורר עניין רב עוד לפני שעלה לאוויר.

באמצעות חומרים שמעולם לא נראו בעבר, הכוללים סרטים ביתיים וחומרי ארכיון נדירים, אשתו ובנו של שיסל, נעה ודוד, המשיכו את הסרט האחרון של צבי שיסל, שנפטר שבועיים לאחר שסיים את סיפורו ולערוך ביחד עם משפחתו את הראף קאט לסרט.

בסרט מובאת לידי ביטוי החברות הארוכה בינו לבין הזמר המיתולוגי אריק איינשטיין ז”ל. בין יתר התיעודים נראה אריק, אוהד שרוף של האדומים, חוגג בעת ניצחון על מכבי בדרבי התל אביבי. במסגרת הסרט, השניים צוחקים ומשתפים את התובנות והמחשבות שהביאו השנים וכן את השינויים סביבם בתל אביב ובישראל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הסרט ישודר ב-HOT8 ביום ראשון, 29.05 בשעה 21:00.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר