מכבי תל אביב אמנם ניצחה אתמול 1:2 את נתניה במשחק רדיוס בסמי עופר, אבל מאחורי הקלעים הצהובים כבר חושבים ועובדים על העונה הבאה. אחת ההחלטות החשובות שיצטרכו בקריית שלום לקבל הקיץ תהיה בנוגע לעתידו של איילון אלמוג - שמיעט לשחק העונה.
אלמוג, שפתח בהרכב נגד נתניה וגם הציג יכולת טובה, שוחח עם התקשורת וסיפר: "אני שמח שהמאמן נתן לי הזדמנות ואני חושב שלקחתי אותה. מלאדן דווקא מהמאמנים שנתן לי צ'אנס ופתחתי אצלו במשחקים הראשונים אבל אח"כ נפצעתי. בגביע לקחתי את ההזדמנויות שקיבלתי אבל בליגה לא הברקתי".
הקשר הוסיף: "לגבי העונה הבאה אין מה לדבר על זה. יש לי עוד שלושה משחקים, תמיד זוכרים את הסוף ואני רוצה לעשות את הכי טוב. אח"כ יהיה את הקיץ ואני שחקן של מכבי ת"א ואני רוצה להיות במכבי ת"א ונראה מה יהיה. אני חושב שהראיתי רק קמצוץ ממה שאני יכול. אני מסוגל להרבה יותר. אתם תראו את זה בעתיד, אני מבטיח".
לשאלה מדוע עדיין לא פרץ הגיב אלמוג: "מאוד נהניתי אצל איביץ’, הייתי תגלית העונה וזכינו באליפות. אחרי זה פתחנו עונה עם דוניס, כן שיחקתי אצלו, אח”כ פטריק בא וגם קיבלתי ממנו הזדמנויות. אני לא נכנס למה שהיה יותר מדי, רוצה להתרכז בכאן ועכשיו ורוצה לסיים על הצד הטוב ביותר כי זה באמת חשוב לי. אני שווה הרבה ויכול הרבה ואני רוצה להראות את זה על המגרש".
לקראת המשחק נגד מכבי חיפה אמר אלמוג: "נתרכז בלהתאושש ולהתכונן למשחק מול מכבי חיפה, אנחנו רוצים לנצח אותו. אנחנו לא רוצים שאף אחד יחגוג עלינו, אנחנו מכבי ת”א, ואנחנו הכי טובים תמיד גם אם לא לנו לקחת אליפות או גביע. אנחנו רוצים לנצח בכל משחק ונגיע ביום שלישי בשביל זה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו