גנבה את הביתיות: גולדן סטייט השיגה 116:117 בממפיס

שלשה גדולה של קליי תומפסון הכריעה את הדרמה הגדולה לטובת הווריירס, שעלו ליתרון 0:1 בחצי גמר המערב • ג’ורדן פול להט מהספסל עם 31 נקודות • 34 נקודות ו-10 ריבאונדים של ג’ה מוראנט, לא הספיקו למארחת

קליי תומפסון. בדרך לנבחרת חדשה?, צילום: רויטרס

בסיומה של דרמת ענק, שהבטיחה לא מעט לקראת השבועיים הקרובים, גולדן סטייט השיגה ניצחון הלילה (בין ראשון לשני) דרמטי במיוחד, 116:117 בממפיס בדרך ליתרון 0:1 בחצי גמר המערב.

הווריירס, שהצליחו לגנוב את הביתיות, אומנם הצליחו לאבד יתרון של 6 נקודות בדקות הסיום, אבל שלשה גדולה של קליי תומפסון קבעה 116:117, קצת יותר מחצי דקה לסיום כאשר בצד השני, סטף קרי עצר את ג’ה מוראנט.

ג’ה מוראנט. 34 נקודות, שלא הספיקו, צילום: אי-פי

בהתקפה הבאה, קליי נשלח אל הקו, אבל לא להאמין, הבחור הצליח להחטיא פעמיים ומוראנט קיבל הזדמנות להכריע עם הבאזר, אבל בהתקפה האחרונה, הכוכב בן ה-22 הצליח לפגוע רק בקרש והאורחים החלו בחגיגות בחדר ההלבשה כאשר במרכז צהל  דריימונד גרין, שהורחק כבר בסוף הרבע השני בגלל עבירה ברוטאלית על ברנדון קלארק.

אצל המנצחת, ג’ורדן פול להט מהספסל עם 31 נקודות, 9 אסיסטים ו-8 ריבאונדים. סטף קרי תרם עוד 24 נקודות וקליי הוסיף עוד 15 משלו. בצד השני, 34 נקודות ו-10 ריבאונדים של ג’ה מוראנט לא הספיקו לגריזליס. ג'רן ג'קסון ג'וניור רשם לעצמו שיא קריירה בפלייאוף של 33 נקודות עם 10 ריבאונדים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר