המתעמלת האומנותית, לינוי אשרם, ממשיכה בהישגים בזירה הבינלאומית: המתעמלת הישראלית רשמה אחר הצהריים (שבת) את התוצאה הטובה ביותר בתרגיל האלות מאז ששונתה שיטת הניקוד בתחרות לפני שנתיים.
במסגרת תחרות גביע העולם הנערכת בבלארוס, השופטים העניקו לה ציון 20.65 נקודות, מה ששבר את השיא של המתעמלת הרוסייה דינה אברינה שנקבע מוקדם יותר השנה עם ציון של 20.05 נקודות.
בתרגיל הסרט, אשרם רשמה תוצאה של 17.1, בחישוק 20.5 ובכדור 19.55. הגמרים על המכשירים יתקיימו ביום ראשון.
יצאה מההלם
אלופת אירופה ב־10,000 מטר, הישראלית לונה צ'מטאי־סלפטר, יצאה מהר מהלם הפסילה בריצה ל־5,000 מטר מוקדם יותר השבוע. אמש היא ניפצה שיא ישראלי נוסף, הפעם בריצת 3,000 מטר, כשעצרה את השעון על זמן של 8:42.88 דקות בתחרות היהלום בברמינגהאם.
התוצאה הזו היא שיפור מרשים ומדהים של 23.72 שניות לשיא הישראלי שבו היא החזיקה, ומלמדת שהיא שמה מאחוריה את מה שקרה והיא עם הפנים קדימה לנפץ שיאים נוספים ולהשיג עוד מדליות.
את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו