יעיל מכל הסברה ישראלית | ישראל היום

יעיל מכל הסברה ישראלית

בכנס אינטל קפיטל באריזונה, שהתקיים בשבוע שעבר, הוזמנו כל החברות שבהן אינטל קפיטל השקיעה. זו היתה הזדמנות נוספת להבין את התופעה שלא כולם בארץ מפנימים - ישראל היא מעצמת היי־טק עולמית.

יחידה 8200 של המודיעין, יחידות המחשב של צה"ל, כמו גם יחידות מובחרות אחרות בתחום הטכנולוגי, מוכרות היטב לציבור המשקיעים בבורסת הנאסד"ק. אינטל קפיטל לבדה סיכמה השקעות של 120 מיליון דולר בחברות בישראל. זה הפך להיות כמעט בלתי אפשרי להקים מיזם טכנולוגי בעולם, בלי לערב חברות ישראליות.

לפני כשנה חברת Team8 הישראלית קיימה אירוע בבורסת נאסד"ק בטיימס סקוור בניו יורק ומשכה חברות טכנולוגיה מארה"ב ומהעולם שגדשו את האירוע, כמו כל אירוע שחברות טכנולוגיה ישראליות מארגנות.

נציגי החברות הרב־לאומיות נראים בכל מפגש בארץ והנתונים האלה מבטאים את התופעה הרווחת הזו. הממשלה הבאה תצטרך להמשיך להעצים את התופעה הזו, שמלבד ערכיה הכלכליים היא יעילה יותר מכל הסברה ישראלית. 

 

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר