מספר הנדבקים בקורונה ברחבי ספרד ממשיך לעלות בקצב מסחרר. ביממה האחרונה אובחנו 8,115 מאזרחי המדינה כחולים. בשבוע החולף דווח על כ-50 אלף נדבקים חדשים. המוקדים המרכזיים של התחלואה: מדריד ולה ריוחה. מניין הקורבנות במדינה עלה ל-29,152 בני אדם לאחר ש-58 חולים נפטרו מאתמול.
בספרד, שבה דווח עד כה על 470,973 נדבקים, בערים שונות ברחבי המדינה הוכרזו סגרים. על פי דיווח ברשת AA, בבית אבות במיורקה דיווחו על לפחות 77 נדבקים ושני מתים, ובאנדלוסיה נמצאה אשת צוות רפואי ללא רוח חיים בביתה ונחשד כי נדבקה בקורונה.
בתוך כך, המדינה המובילה במספר ההידבקויות בקורונה היא ארצות הברית, עם יותר מ-6.2 מיליון נדבקים. ביממה האחרונה דווח בה על 21,640 נדבקים נוספים, ועוד 576 קורבנות. אחריה ברזיל, הניצבת על סף של ארבעה מיליון חולים לאחר שאובחנו בה 8,551 נדבקים חדשים מאתמול. השלישית היא הודו, שעל פי העדכונים נמצאו בה 78,169 חולים נוספים - המספר הגבוה ביותר של הידבקויות ביממה האחרונה - ונפטרו יותר מ-1,000 בני אדם.
בהמשך הרשימה נמצאות רוסיה, שחצתה את רף מיליון הנדבקים, פרו, דרום אפריקה, קולומביה ומקסיקו. אחרי ספרד חותמת ארגנטינה את העשירייה עם יותר מ-417 אלף נדבקים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו