כמו בסרטים: אדם החשוד בגניבת רכב נורה על ידי שוטרי משטרת לוס אנג'לס אמש, לאחר מרדף אינטנסיבי ומסוכן במיוחד.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
צילום: רויטרס
ניידות משטרה רדפו אחר הנהג החשוד, שנהג ברכב מסוג טויוטה, לאחר שזה זיגזג את דרכו בין תנועת רכבים ערה, לפעמים נגד כיוון התנועה. הוא פגע לפחות בארבע מכוניות שונות לפני שהתנגש בעוצמה בטנדר כבד, ונטש את הטויוטה הגנובה.
לאחר ההתנגשות, ברח החשוד מתוך הרכב המרוסק – אבל זה לא נגמר שם. בלי להתבלבל, נכנס החשוד לרכב אחר, ובאיומי אקדח על אישה, גנב אותו. למרבה המזל, האישה הצליחה להימלט מהמקום.
מכאן המרדף רק המשיך ואף החמיר – החשוד הוביל את המשטרה אחריו ברחבי העיר כולה, כשבלשב זה רדפו אחריו לפחות שמונה ניידות.
גם הפעם נטש הגנב את הרכב כשלא הצליח לתמרן בין הרכבים הרבים בכביש מהיר, וגם הפעם הוא ניסה לגנוב אחד נוסף. אז הצליחו השוטרים לירות ולפגוע בגנב, שפונה לקבלת טיפול בבית חולים.