תביעה נגד נסטלה: "לא היה וופל ב-kitkat"

אישה תובעת את החברה לאספקה לכל החיים של החטיף לאחר שרכשה אותו ומצאה שהוא מגיע ללא הוופל המובטח

קיט קט // צילום: ויקיפדיה // קיט קט

סימה אחמד, סטודנטית למשפטים מלונדון, רכשה חבילה בת 8 חטיפי kitkat בעלות של 2 פאונד ומצאה כי אף אחד מחטיפי השוקולד האהוב, המקביל לכיף כף הישראלי, לא הכיל את הוופל המובטח. במקום זאת, אצבעות השוקולד הופיעו כשהן מלאות.

כעת היא תובעת את חברת נסטלה ודורשת אספקה של החטיף לכל החיים. "אם הייתי רוצה שוקולד הייתי קונה חבילה של "גלקסי" (חטיף שוקולד מלא ללא וופל), היא טענה. 

בתביעה מפרטת אחמד כי "החברה התעלמה מהתחייבויותיה ללקוח", ונסמכה על פסיקה תקדימית קודמת בנושא משנת 1930. "זו לא טעות קלה או טעם לוואי, חטיף ה-kitkat מפורסם בעיקר בשל השילוב בין הוופל לשוקולד ולכן רכישה של החטיף כשהוא משוקולד מלא היא מאכזבת ואף רמאות של הלקוחות". 

לפני שהגישה את תביעתה לבית המשפט, הסטודנטית החרוצה למשפטים עשתה שיעורי בית, וגילתה שלקוחות נוספים התלוננו ברשת על אותה בעיה. "נראה שאני לא היחידה שהתאכזבה. לקוחות רבים התלוננו ברשת על בעיה דומה. זה פס יצור שלם שיצא באופן פגום וזו רשלנות של החברה". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר