יומיים אחרי ששוחרר למעצר בית, בעלי ביתר ירושלים משה חוגג הגיש היום (חמישי) תלונה במשטרה בגין סחיטה באיומים. התלונה הוגשה במשטרת מרחב ירקון. חוגג טוען כי עבריינים דרשו ממנו סכומי כסף גדולים בתמורה לאי-הפצת תמונות אינטימיות שלו.
כזכור, חוגג שוחרר למעצר בית לתקופה של 30 ימים. ערב שחררו טענו גורמים במשטרה טוענת כי ישנן 12 בנות שמוכנות להעיד נגד חוגג בפרשת עבירות המין. מקורות במשטרה טוענים כי מעדויות הבנות עולה כי חוגג שילם להן עבור המפגשים, אך במהלך החקירה נמצא כי חלק מהמפגשים חוסים תחת רומן. עם זאת בחלק מהמקרים נטען כי מדובר ב"עבירות מין חמורות".
12 נשים כבר העידו נגד איש העסקים ובעלי בית"ר ירושלים, משה חוגג, בטענה כי שידל אותן לזנות. במשטרה מעריכים כי בתיק עבירות המין יש כבר די ראיות על מנת להגיש נגד חוגג כתב אישום. כמו כן, חוגג ייאלץ להפקיד ערבויות אישיות בסך כ-10 מיליון שקלים וערבויות צד ג' שמגיעות לכ-70 מיליון שקלים.
במשטרה מבהירים כי הראיות נגדו בפרשת "המשחק הגדול" מוצקות. במשטרה הבהירו כי החקירה תיארך עוד זמן רב, בשל מספר החשודים ונפגעי העבירות, הן בתיק הכלכלי והן בתיק עבירות המין. "החקירה נמשכת, ואנחנו עושים הכל לסיים אותה במהירות", מסביר הגורם המשטרתי. "עבירות המין מיוחסות בעיקר לחוגג. מעצרו הוארך שוב ושוב, בשל החשדות החזקים נגדו ותוצרי החקירה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו