עוד אחת: אביר קארה ישיק הערב מפלגה חדשה

סגן השר שפרש מהרוח הציונית, יוביל רשימה חדשה בראשותו • הסיכוי שלו לעבור את אחוז החסימה נמוך • בסביבת קארה לא פוסלים אף גוש: "נצטרף לממשלה שתוכל להגשים את המצע הכלכלי שלנו"

, צילום: אורן בן חקון

עוד אחת לימין הרך: לאחר הפרסומים כי הוא שוקל להקים מפלגה, סגן השר אביר קארה, אשר פרש ממפלגת הרוח הציונית בראשותה של איילת שקד, ישיק הערב מפלגה כלכלית חדשה בראשותו. עם זאת, הסיכויים של הרשימה החדשה לעבור את אחוז החסימה נמוכים.

קארה ושקד. כבר לא, צילום: אורן בן חקון

ברשימה של המפלגה החדשה צפויים להשתבץ: הכלכלן גלעד אלפר לשעבר מועמד לכנסת מטעם מפלגת זהות של פייגלין, פרופ' עומר מואב לא ישובץ ברשימה אך יהיה המועמד החיצומי של המפלגה לתפקיד שר כלכלי במינוי מקצועי. גם ד"ר עידית רז קלישר, חוקרת מדיניות כלכלית צפויה להשתבץ ברשימה.

יישתלב ברשימה. הכלכלן גלעד אלפר, צילום: ראובן קפוצ'ינסקי

לצד זאת, קארה מקיים מגעים עם יוסף חדאד, פעיל ההסברה במגזר הערבי.

בסביבת קארה אומרים כי הם לא פוסלים אף גוש מתומכי נתניהו או מתנגדי נתניהו: "נצטרף לממשלה שתוכל להגשים כמה שיותר את המצע הכלכלי של המפלגה".

קארה ייסדר לו את ה-61? נתניהו, צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר