"הילדים בעוצר": תקיפות מיניות בת"א

שני ילדים הותקפו בשכונת הדר יוסף • המקרים עוררו לחץ בקרב התושבים וביה"ס הסמוך קרא להורים לגלות ערנות • אם מודאגת: "הילדים לא יוצאים מהבית"

צילום אילוסטרציה: עמי שומן

שני מקרים של תקיפה מינית כלפי ילדים נרשמו בימים האחרונים בסמוך לבית ספר בשכונת הדר יוסף שבצפון תל אביב. האירועים זרעו לחץ בקרב תושבי הסביבה והצוות החינוכי של בית הספר קרא להורים שלא להשאיר את ילדיהם לבדם.

בימים האחרונים התקבלה במשטרה תלונה על תקיפה מינית של ילדה באזור בית פרנקפורט שבצפון העיר. משטרת תל-אביב פתחה בחקירת האירוע ואז התברר כי ילד נוסף נפל, ככל הנראה, קורבן לתקיפה אך הוריו טרם הגישו תלונה רשמית. 

בעקבות המקרים הציבה המשטרה מארבים והחלה לערוך סיורים בסמוך למקום התקיפות. בינתיים, הצוות החינוכי בבית הספר הסמוך שלח מכתב להורי התלמידים, שהתבקשו לגלות ערנות ולא לתת לילדיהם לשוטט לבד בשכונה. בנוסף, סייר ביטחון של העירייה הוצב ביציאה מבית הספר בשעות שלאחר סיום הלימודים.

בשיחה עם "ישראל היום" סיפרה אחת האימהות המודאגות: "קיבלנו מידע שככל הנראה מסתובב באזור בית הספר אדם שתקף מינית כבר שני ילדים. אנחנו לחוצים ברמות קשות, במיוחד לאחר שקיבלנו את המכתב מבית הספר. אני לא נותנת לילדה שלי להסתובב לבד בשכונה. זה נהיה ממש עוצר וחלק מהילדים לא יוצאים מהבית. אני מקווה שהמשטרה תתפוס אותו כמה שיותר מהר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר