אבישלום רוזיליו, בן 33 ממגדל העמק, נפטר הלילה (רביעי) בבית חולים שיבא תל השומר לאחר שנדבק בקורונה. הוא הותיר אחריו אישה ותינוק בן שנה בלבד. אבישלום סבל ממחלות רקע כרוניות, והיה מונשם עוד לפני הקורונה, מה שגרם להסתבכות הרצינית במצבו.
אבישלום נדבק בנגיף מבני משפחתו. שמונה בני משפחה היו חולים בקורונה, וכולם החלימו חוץ ממנו. אשתו, שחלתה בנגיף והחלימה, הורשתה לשהות עימו ליד מיטתו, ולהיפרד ממנו ברגעיו האחרונים. הלווייתו תתקיים היום בשעה 17:30 בבית העלמין של מגדל העמק.
עוד בנושא:
האם סין על סף התפרצות קורונה שנייה?
פעוט במעון בת"א אובחן כחולה בקורונה
ניו יורק: אחד מכל אלף תושבים מת מקורונה
אבישלום היה חולה במחלת הריאות הכרונית COPD, הגורמת להיצרות הדרגתית של דרכי הנשימה. כך הצינורות המובילים את האוויר לתוך הריאות והחוצה – נחסמים באופן חלקי, ובסופו של דבר נגרמת חסימה בלתי הפיכה של דרכי הנשימה הבאה לידי ביטוי בקשיי נשימה קשים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו