"הזמן קפא מסביב ועברנו לטייס אוטומטי"

בני משפחתה של שירה בנקי ז"ל, שנרצחה במצעד הגאווה בירושלים, עלו לקברה בקיבוץ נחשון

המשפחה והחברים סביב הקבר הטרי // צילום: גיל יוחנן // המשפחה והחברים סביב הקבר הטרי

עשרות בני משפחה וחברים עלו לקברה של שירה בנקי בת ה-16 ז"ל, שנרצחה כשצעדה עם חבריה במצעד הגאווה בירושלים. עם תום ימי השבעה התאספו סביב קברה בבית העלמין בקיבוץ נחשון הוריה אורי ומיקה, יחד עם שלושת אחיה וחבריה. 

צילום: טיראן גואטה

הנוכחים שרו את השיר "היא כל כך יפה" של להקת כוורת. אורי, אביה של שירה, אמר קדיש על בתו הבכורה והחברים נשאו דברים לזכרה והניחו פרחים על הקבר. 

אורי אמר כי "יש נחמה עצומה בנוכחות של כולכם לאורך כל העשרת הימים האיומים האחרונים. יש נחמה עצומה בידיעה שאתם פה גם מחר וגם מחרתיים, גם בעוד שבוע וגם בעוד שבועיים". 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אימה של שירה אמרה כשהיא מתייפחת כי "אנחנו נפעמים מכל העזרה וההתגייסות. לא יודעת מה ההגדרה המדויקת במילון למילה 'נפעמים', אבל בעשרה ימים האחרונים כשהזמן קפא מסביב ועברנו לטייס אוטומטי. החיבוקים של הילדים זה מה שמאפשר לנו להכניס חמצן לריאות. לראות את כל העזרה וההתגייסות זה מה שגורם להרגיש שהלב פועם".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר