בהפתעה מוחלטת: כך חגג צוות מד"א את יום הולדתו של נער בעל צרכים מיוחדים

עידן ירון מקריית חיים ערך חגיגות יום הולדת בצורה יוצאת דופן • מאחר וחוות הסוסים שאליה היה הולך נסגרה עקב הקורונה, ירון הצטרף לצוות האמבולנס, שלקח אותו לרכיבה על סוסים כחלק מהחגיגות • חובש בכיר במד"א": "זו הייתה חוויה גדולה מאוד"

ירון בחוות הסוסים, צילום: צוות מד"א

עידן ירון, נער בעל צרכים מיוחדים מקרית חיים, חגג ביום שישי האחרון את יום הולדתו ה-17 בצורה יוצאת דופן, כאשר צוותי מד"א לקחו אותו לרכיבת סוסים לאחר שהחווה בה למד נסגרה. כל זאת ביוזמת אמו.

כאמור, לפני כחודש הגיעו צוות מד״א לבי"ס להדריך אותם והוא התרגש מהפעילות של מד״א וההדרכה. שחזר הביתה סיפר לאמו על ההתלהבות שלו מצוות מד״א שהגיעו לבית הספר.

צוות מד״א הפתיע נער בעל צרכים מיוחדים - והסיע אותו לחוות סוסים // צילום: דוברות מד"א

ליאת ירון, אמו של עידן, מספרת ל"ישראל היום": "עידן ילד מיוחד שתמיד אהב לרכב על סוסים כל השנים מהיותו קטן. בתקופת הקורונה נסגרה חוות הסוסים שהיה הולך אליה לרכיבה טיפולית כחלק מפרויקט הבית ספר, ומאז לא המשיך לרכב על סוסים".

ליאת מוסיפה: "החלטתי שאפתיע אותו בסיבוב באמבולנס ליום ההולדת, ונרתם להפתעה חבר טוב בשם איתי מזור, אשר הוא חובש בכיר מתנדב והוא גם רוכב על סוסים כל שבוע. ביום שישי הגיעו אלינו החובש מזור עם חבר נוסף, שהם רכובים על סוסים ואמבולנס מקושט, עידן הצטרף לצוות האמבולנס מקריית חיים עד חוות הסוסים ביאליק, שם חיכתה לו הפתעה ליום ההולדת - רכיבה על סוסים בחווה ליום שכולו לכבודו".

חובש בכיר, איתי מזור, סיפר ל"ישראל היום": "זו הייתה חוויה גדולה מאוד, גם לעידן אבל גם לנו – לפעמים הדברים הפשוטים והקטנים מייצרים את האושר הכי גדול. חיוך על הפנים שלו באמבולנס ובמהלך הרכיבה שווה את הכל. בשם כל המתנדבים של מד"א שסייעו בהפקת החגיגה, אני מאחל לו יום הולדת שמח".

עידן המרוגש סיכם: "זה היה כיף מאוד, הפתיעו אותי והתרגשתי נורא. אני רוצה להגיד תודה לכולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר