המשטרה עצרה הערב (שישי) שבעה גברים המזוהים עם ארגון פשיעה בקריית ים. השבעה, תושבי אזור נהריה, נעצרו לאחר דיווח שהתקבל על כמה רעולי פנים שנכנסו לבניין מגורים בקריית ים.
רעולי הפנים נכנסים לבניין המגורים בקריית ים // דוברות המשטרה
לפי המשטרה, עם קבלת הדיווח החלו השוטרים בפעילות מבצעית לסריקות אחר הגברים וכעבור זמן קצר, עצרו אותם בקרבת מקום, במהלך נסיעה. השבעה "חשודים כי 'פשטו' על הבניין במטרה 'לסגור חשבון' עם עם אדם שעמו הסתכסכו". הם הובאו לחקירה בתחנת משטרת זבולון, בסופה יוחלט האם להביא אותם להערכת מעצר בבית משפט השלום בקריות. גורם במשטרה: "זה מקרה חמור מאוד שיכול היה להיגרם בפגיעה קשה של אותו אדם".
המשטרה עצרה 7 גברים בקריית ים, המזוהים עם ארגון פשיעה // דוברות המשטרה
אחד החשודים בפרשה הוא ראש ארגון פשע מהגדולים בישראל, המהווה יעד מודיעיני בכיר של שוטרי מרחב אשר והיחידה המרכזית במשטרת מחוז חוף. על פי החשד, הוא הסתכסך עם תושב נהריה במהלך פגישה בבית קפה, והגיע לביתו כדי לנקום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו