מקללים את ארה"ב, ממורמרים מחמאס ועדיין מאשימים את ישראל: בעוד המלחמה ברצועת עזה ממשיכה כבר 250 יום, פלשתינים הגיבו היום (רביעי) להעברת התשובה של ארגוני הטרור למתווכות.
"אני נשבע, כלבים וקופים וחזירים... בלינקן ונתניהו", קילל פלשתיני, "אפילו אם חמאס יסכים להפסקת אש של נתניהו - המלחמה לא תיעצר מפני שעם הפסקת המלחמה זה יהיה הסוף הפוליטי שלו. בהתחלה האשמנו את חמאס, אבל עכשיו אני נשבע, אנחנו לא מאשימים אותם. כי באמת צריך נסיגה מלאה מהארץ שלנו. אנחנו לא רוצים הודנה כדי שיקחו נשימה ואז ימשיכו".
תושב עזה ביקש לקבל הבהרות: "מה המשמעות של הפסקת אש בת קיימא?! אנחנו רוצים להבין את זה. מה המשמעות של נסיגה חלקית מאזורי מגורים? מה המשמעות של חזרת ילדים, נשים ובני 50 ומעלה לעזה ולצפון הרצועה?"
"הם (חמאס) כל פעם מקבלים ודוחים (הצעות) לפי מצב הרוח שלהם. האם הם חשבו יום אחד מה הדעת של העם שחלומותיו ועתידו נהרסו", התלונן פלשתיני אחר מהרצועה.
"הבעיה שלנו היא עם הכובש", אמר תושב עזה נוסף, "בלי קשר למה שעשינו. המלחמה הזאת מתנהלת מול הכת הדפוקה ביותר על פני כדור הארץ, ויש לגיטימציה להילחם בהם עד שהם יצאו מהארץ שלנו".
לבסוף, פלשתינית טענה בתוקף כי "העם שלנו יחווה ניצחון למרות כל הפצעים והקורבנות וההרס. אנחנו נחיה את סיפורי הגבורה וההיסטוריה תכתוב על האגדה של העם שעמד איתן וסבלני ומתנגד".
שורד השבי שגיא דקל-חן עלה לדשא עם שחקני הפועל באר שבע, רוני דלומי ביצעה את "תחזור"
תחקיר המחדל בכפר עזה: הקיבוץ נכבש בתוך שעה, לוחמים פצועים פונו לפני אזרחים
פרסומת | המירוץ לאולימפיאדה: מהמיונים להישגים
בת דודתו של מתן אנגרסט פרצה בבכי בכנסת: "הוא נלחם בשבילנו - ובגלל זה הוא אחרון?"
העיתון האמריקני השמרני במאמר מערכת נחרץ: "ישראל צריכה להוציא את החטופים - ורק אז לחסל את חמאס"
היא הוסיפה: "הכוחות האלה מנסים כל פעם ללחוץ על חמאס אבל לא מצאו אף דרך מלבד ללחוץ על הישות הציונית דרך מועצת הביטחון להסכים להפסקת אש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו