כלבים וחתולים רוצים בית

כל המתוקים האלה ועוד רבים אחרים מחכים לכם בעמותות השונות למען בעלי חיים ברחבי הארץ • בואו לאמץ

S.O.S חיות

 

 

פייגלין - פייגלין הגיע אלינו מדימונה במסגרת פרוייקט הצלת כלבי הדרום. בן שנה פלוס. כלב חברותי שמחפש ליטופים ובעל  אופי נוח ונעים . כלב צעיר ואנרגטי ולכן צריך משפחה שתשקיע בטיולים, משחקים ופריקת אנרגיה. מחונך לצרכים, מסורס ומחוסן. מסתדר עם ילדים ואנשים בכלל, מסתדר עם רוב הכלבים.
צילום: אורי וידרה, S.O.S חיות

 

שלג - שלג הוא כלב מהמם, לבן ופרוותי בן כשנה, מסוקר ומסורס. שלג הגיע מהסגר עירוני בצפון במסגרת פרוייקט הצלת כלבים מהסגרים. כלב חברותי עם אנשים, אוהב לשחק וישמח תמיד לליטופים. מסתדר עם כלבים אחרים.
צילום: יגאל פרדו

 

ניקיטה - בת שנתיים, מעורבת קטנה, מעוקרת, מחוסנת ומחונכת לצרכים/ ניקיטה הגיעה להסגר עירוני יחד עם אחותה כשהן היו בנות 4 חודשים. שתי גורות לבד מול העולם ששרדו בדרך לא דרך. הן פחדו מכל דבר ומכל אחד, ורק נצמדו אחת אל השנייה כל הזמן.  השמיים נפלו עליה כשאחותה אומצה וניקיטה נשארה לבד מול העולם.  לבסוף גם היא אומצה, ואחרי שנה שלמה בבית ויתרו עליה. ושוב נפלו עליה השמיים, בפעם השנייה, ושוב היא נשארה לבד - כה קטנה ופגיעה. 

ומדוע ויתרו עליה? לא מפני שהיא רעה, תוקפנית או שובבה - כי אין עדינה ומתוקה ממנה - אלא פשוט כי לאנשים לא היתה מידת הסבלנות לתת לה להיפתח בקצב שלה.
בחצי שנה האחרונה ניקיטה היתה בבית משפחת אומנה שהכילה אותה ועבדה איתה. האומנה מסתיימת וניקיטה חייבת למצוא בית. ניקיטה  נהדרת עם כל הכלבים כולם!  גם עם הפחות נחמדים שביניהם. היא יודעת לפייס אותם ולהתיידד עם כולם. מאידך, ניקיטה מעט חששנית ביחס לאנשים זרים שפונים אליה או מנסים ללטף ואינה מתאימה לבית עם ילדים קטנים. ניקיטה מורגלת לחלוטין לחיי בית. היא מחפשת משפחה שתקבל אותה כמו שהיא. מישהו שידע לתת לה את הספייס שלה ואת הזמן שלה כדי להיפתח בקצב שלה.
ניקיטה  זקוקה לבית עם חבר או חברה כלביים, פשוט מפני שכלבים מעניקים לה ביטחון רב וחברה, ובאמצעותם היא לומדת להיפתח
צילום: S.O.S חיות

 

צ'לסי - בת חצי שנה, יפיפיה בינונית מעורבת בכל טוב. מחוסנת ומעוקרת. צ'לסי הכובשת נמצאה עזובה במצב לא טוב כשהיתה רק בת כחודשים והגיעה להסגר עירוני. תינוקת קטנה ובודדה שלא יודעת להסתדר לבד בעולם. צ'לסי היפה התאוששה, התחזקה וגדלה. היום היא כלבה שמחה, חכמה ונאמנה.  היא אוהבת לשחק ולרוץ, בעלת שובבות גורית וחברותית מאוד לאנשים ולכלבים אחרים. כלבה שמחה שתכניס הרבה אהבה הביתה.
צילום: לי פינטו, S.O.S חיות

 

ריי - שלוש שנים המתוק הזה הצליח להחזיק בבית עד שהוא מצא את עצמו בחוץ... במשך שלוש שנים הוא היה המלך של הבית עד שהגיע ההריון ותינוק חדש בדרך, וברגע אחד כוכבו דעך. ופתאום הוא כבר לא חבר ולא חלק מהמשפחה.
ריי המדהים מחכה להזדמנות שנייה, אבל הפעם לכל החיים. כי למרות שבני אדם ויתרו עליו, הוא לא ויתר עליהם, והוא אחד החתולים הנדירים והאוהבים שקיימים. בן כ-4 שנים, מחוסן ומסורס.
ריי המושלם יגיע אל יום האימוץ שלנו בשישי הקרוב בתקוה למצוא משפחה מקסימה וחדשה: יום שישי בין השעות 11:00-15:00, טאגור 38 רמת אביב
צילום: S.O.S חיות


 

 

חץ - יש המון כלבים בעמותה. וכולם טובים ואהובים, אבל יש אחד שאנחנו באמת לא מבינים איך הוא עדיין כאן. בסוף כל יום אימוץ, כשעוברים על התמונות של אלה שנשארו מאחור, הוא תמיד שם. עם המבט הטוב הזה שלו, שמחייך בשקט ומקבל בכניעה את זה שגם הפעם לא בחרו בו וכאילו אומר "לא נורא, אני מבין"... אבל אנחנו לא. לא מבינים איך נשמה כזאת טובה לא מוצאת בית.
חץ בן כשנה וחצי. הצלנו אותו כגור מהסגר בדרום. הוא אומץ וחזר אלינו אחרי חצי שנה (היה במשפחה חד הורית ונשאר שעות ארוכות מדי לבד והיה לו קשה). הוא נשמה ענקית!!!! כלבון חמוד ומלא אהבה, חבר של כולם, מסתדר מעולה עם כלבים אחרים, אוהב מאוד מגע, ליטופים וילדים. הוא חששן מעט ולכן זקוק לבית סופר אוהב, כזה שבו הוא יוכל להתמסר עם כל הלב והנשמה כמו שרק הוא יודע. כלב-מתנה שמחפש בית מלא באהבה.

 

ימי האימוץ הקבועים של עמותת S.O.S חיות:
תל אביב:
כל יום שישי ברח' טאגור 38 (במרכז המסחרי), רמת אביב  בין השעות 11:00-15:00
יום אימוץ לגורים - כל שישי  ב"ביג פט",  אינשטיין 7 רמת אביב בין השעות 10:00-13:00

רמת השרון:
כל יום שישי, ב"עולם החי" - רח' משה סנה פינת השרף בין השעות 11:00-14:00. 

כפר שמריהו – הרצליה :
כל יום שבת ליד שדה התעופה של הרצליה   בין השעות 10:00-14:00
#יום_האימוץ_הגדול_במדינה

להגעה קלה חפשו ב-waze : אס או אס חיות הרצליה/תל אביב, "עולם החי" רמת השרון

התאהבתם?!
ניתן לאמץ טלפונית גם במהלך השבוע! 03-7441010          

www.sospets.co.il
https://www.facebook.com/sospets1
http://instagram.com/sospets

 

 

 

תנו לחיות לחיות

 

 

שלג - הכלבלב שיגרום לכם מבוקר עד ליל לחייך! שלג ההורס! אומץ בתור גור קטן לבן ומושלם- חזר לכלוב ומאז חלפו 4 שנים והוא עדיין מחכה לבית המושלם. אחד המהממים שיש, מסתדר עם כולם.

 

לוסי -  את לוסי האומללה אימצו "בשביל הילדה". אלה שלילדה נמאס מהר מאוד "מהמשחק" ולוסי נשארה בחדר שלה מבלי שאף אחד ילמד אותה לעשות צרכים בחוץ או להיחשף לחיים שבחוץ. לוסי מחכה כעת למאמצים עם ניסיון שיתקנו את הנזק שגרמו לה בבית הראשון. לוסי בת שנתיים

 

בוני - אי אפשר לתאר כמה הכלב הזה עבר ואיך הוא שוב אצלנו צריך להתחנן לאהבה..את בוני הוצאנו מהסגר בדיוק לפני 5 שנים, כשהיה ברשימת המתה כי היה חולה, ללא פרווה- הוא החלים, הוא נפתח, הוא הפך לממרח אהוב ממש. הוא אומץ..וחזר עכשיו לכלוב כי בזמן שאכל עוף וניסו להפריע לו- הוא ניסה לנשוך...כן, ככה זה בדרך כלל קורה עם רב הכלבים בזמן שהם זוללים..אז במקום לתת לו לאכול בשקט בבית- הוא אוכל עכשיו מבלי שיפריעו לו בכלבייה. כלב מדהים שבאמת לא ברור איך על קסם כזה מוותרים. בוני בן 7  

 

לאקי - לאקי הכלבלב יכניס לחייכם הרבה מזל ואהבה. הוא סופר חברותי, הוא ממתק אמיתי, הוא ימלא כל בית בקסם ובחיוכים. לאקי בן שנתיים.

למעלה מ-200 כלבים וחתולים ממתינים בכלבייה בכניסה לכפר רות (בוויז: תנו לחיות לחיות כפר רות) טלפון : 3703* שלוחה 3 פתוחים בימים : א-ה 09:00-17:00 שישי וערבי חג 09:00-14:00 שבת וחגים 9:00-17:00   

 

 

 

צער בעלי חיים רמת גן והסביבה

 

לארה - בת חמש. בינונית בגודלה, פרוותית ונעימה. כלבה טובה, אנרגטית במינון המתאים. אוהבת אנשים וילדים. מסתדרת עם כלבים משני המינים. מחוסנת משובבת ומעוקרת.

 

ג'ו - בן שנתיים. כלב נפלא ומרשים, אצילי וחברותי לכולם. מחוסן, משובב ומסורס.

 

לייזה - חוגגת 9 קייצים. אומצה לפני כחמש שנים והמשפחה שלה לא יכולה לטפל בה יותר. היא חברותית לאנשים שהיא אוהבת נבחנית לאלו שלא, אך לא נושכת/תוקפת, מסתדרת נפלא עם ילדים ועם כלבים אחרים. מחוסנת, משובבת ומעוקרת. לייזה ממתינה באומנה זמנית עד שתגיע המשפחה הנכונה עבורה.

 

לפרטים נוספים:
צער בעלי חיים רמת גן והסביבה
חפץ חיים 4, תל אביב 2313*

א-ה 12:00-17:30
ו 12:00-15:00
ש 12:00-16:00

 

 

אגודת צער בעלי חיים בישראל

 

 

כתם - כלבה מגזע בולדוג צרפתי בת 7.5 שנים, בוגרת ומחונכת. כלבה חמודה ושקטה שרגילה לבית מחפשת בעלים אוהבים שיתנו לה להרגיש שוב רצויה ואהובה. לאימוץ 4553*

 

חץ - כלב מעורב בן 7 חודשים, גדול פיסית וחזק. גור חברותי לכלבים ואנשים, שיודע להראות אהבה, זקוק לבעלים עם ניסיון בחינוך שיהפכו אותו לחלק בלתי נפרד מהמשפחה. לאימוץ 4553*

 

דינוק - גורה מתוקה בת 3 חודשים שאוהבת לשחק ולחקור, ממתינה לפגוש את הבעלים שיגדלו אותה באהבה כל חייה. לאימוץ 4553*

 

דפנה - חתלתולה בת 3 חודשים, עדינה ונחמדה. גורה כובשת וחברותית שנהנית להיות על הידיים וגם לשחק מחפשת בעלים אוהבים ומחבקים. לאימוץ 4553*

 

בועז - חתלתול בן 3 חודשים, חמוד ועדין. גור סקרן ושובב שמסתדר עם גורים אחרים, רוצה להכניס את כל האנרגיות הטובות שלו לחיי מי שיבחר להעניק לו בית חם ואוהב. לאימוץ 4553*

 

אהובה - גורה מעורבת בת 5 חודשים שנמצאה ברחוב עם אחותה (מיקה). כלבה חברותית מאוד שקצת חוששת בהתחלה, נהנית מטיולים ומשחקים וצפויה להיות בינונית-גדולה פיסית. מחפשת בעלים אחראיים ואוהבים שמוכנים למשימה של חינוך גורה. לאימוץ 4553*

 

מיקי - גורה מעורבת בת 5 חודשים, שנמצאה ברחוב עם אחותה (אהובה). כלבה צעירה, סקרנית ושובת לב, צפויה להיות בינונית-גדולה פיסית וזקוקה לבעלים עם ניסיון בחינוך גורים. לאימוץ 4553*

 

גיא - גור שובה לב בן 3 חודשים, סקרן וחמוד. הוא אוהב משחקים, מסתדר עם גורים אחרים, ומייחל להגיע לבית עוטף ומחבק. לאימוץ 4553*

 

את המתוקים שבתמונות נטשו באגודת צער בעלי חיים בישראל. עצוב להם להם בכלוב. הם החברים הכי טובים שלנו ומגיע להם בית חם ואהבה גדולה לכל חיים. אנו קוראים לציבור אוהבי הכלבים והחתולים פתחו את לבכם ובוא לאמץ חבר לחיים. לאגודת צער בעלי חיים בישראל - תל אביב ניסיון של עשרות שנים במסירת כלבים לאימוץ, ובעקבות הידע הרב שנצבר במקום נבנה תהליך מוסדר של אימוץ אחראי - אימוץ שמתחיל בהחלטה מודעת ולא נובע מהתלהבות רגעית או כדי לספק את רצון הילדים, התחייבות רצינית הכוללת ידע של המאמצים לגבי בעל החיים וכוונה אמיתית לגדל אותו לאורך כל חייו. מחכים לכם.

אגודת צער בעלי חיים בישראל, הרצל 159 תל אביב. טל': 4553* . שעות פעילות: א'-ה': 08:00-20:00 , ו': 08:00-14:00 , שבת : 11:00-14:00 אתר: www.spca.co.il

 

 

הרצליה ונתניה אוהבות חיות

 

נס המתוק - עבר לא מעט בחייו הקצרים וכעת זקוק לבית שיעניק לו חום ואהבה לה הוא כל כך זקוק. גדל בחנות חיות בתנאים מחפירים, לאחר מכן נקנה על ידי משפחה שגידלה אותו בצורה לא ראויה, קשור בחצר, עד שהגיע לכלביה וכעת מחפש בית שיאהב אותו לכל חייו.
כלב חברותי, מתוק, מתלטף ומסתדר עם כולם! זקוק לבית שייתן לו ביטחון וילמד אותו הכל על העולם.
בן שנה ו-3 חודשים | ג'ק ראסל מעורב | קטן בינוני | מחכה בנתניה
לפרטים נוספים צרו קשר בטלפון 055-6675229 אם אין מענה שלחו הודעה ונחזור.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר