שמחה גולדין נגד בני גנץ: "הוא נלחם רק כשמדובר בפנסיות התקציביות"

אביו של הדר, שנהרג ב-2014 בעזה, תקף את שר הביטחון בעקבות דבריו של מח"ט גבעתי לשעבר, עופר וינטר: "הכשלים של הפיקוד הבכיר היו בוהקים" • עוד אמר על הרמטכ"ל במבצע צוק איתן: "הוא מפקיר את הדר ואורון כבר שבע שנים"

שמחה גולדין ובני גנץ (ארכיון) // צילום: צחי מרום

פרופ' שמחה גולדין, אביו של סגן הדר גולדין, שנהרג ונחטף במבצע "צוק איתן", אמר בעקבות הפרסום ב"ישראל היום": "עופר וינטר חשף את מה שכולנו מרגישים כבר שבע שנים - הכשלים של הפיקוד הבכיר היו בוהקים כמו פרוז'קטור באמצע הלילה.

"הדבר המטריד ביותר הוא שהכישלון בניהול האירוע לא נגמר במבצע עצמו - הוא ממשיך בכסת"ח של כל הפיקוד הבכיר כבר שבע שנים. הרמטכ"ל של מבצע צוק איתן (בני גנץ), הוא היום שר הביטחון. במקום להילחם כדי לכפר על הכשלים של הפיקוד הבכיר שלו במבצע - החבורה הזו ביחד ממשיכה להפקיר את הבנים כבר שבע שנים".

סגן הדר גולדין ז"ל // צילום: אי.פי.איי,

שמחה גולדין מתח ביקורת חריפה על שר הביטחון גנץ: "השבוע למדנו ששר הביטחון דווקא יודע להילחם, כשמדובר בפנסיות התקציביות שמוסיפות לו ולחבריו מאות אלפי שקלים. בזירה הזו הוא הלוחם הכי גדול. אם גנץ היה נלחם על השבת אורון והדר כמו שהוא נלחם על התוספת לפנסיות התקציביות - הבנים כבר מזמן היו חוזרים הביתה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר