הפלגים הפלשתיניים בעזה: שיקום הרצועה או הסלמה החל משני בערב

ארגוני הטרור מעוניינים לראות התקדמות במגעים להסדרה ברצועה והעברת הכסף הקטארי עד מחר בערב • במידה ולא - הם מאיימים להחזיר את הפרחת בלוני התבערה והפרות הסדר

פעילי חמאס בעזה, ארכיון, צילום: אי.פי.אי

בהמשך לפרסום ב"ישראל היום" על האיום בהסלמה: סוכנות הידיעות פלשתין אליום המזוהה עם הג'יהאד האסלאמי דיווחה היום (ראשון) כי האולטימטום של הפלגים לישראל הוא עד שני בערב, כשבזמן זה הפלגים מצפים לראות התקדמות משמעותית בסוגיית שיקום הרצועה והעברת כספי המענק מקטאר.

עוד פורסם כי בפגישה של החמ״ל המשותף לפלגים הפלשתינים הוחלט על חזרתם ההדרגתית של בלוני התבערה ופעילויות ההטרדה הליליות החל מהערב.

התחממות בדרום: שריפות פרצו כתוצאה משיגור בלוני תבערה // צילום: דוברות כבאות והצלה

עוד דווח כי ביום שבת הקרוב 21/08, צפויה להיערך צעדת ענק לאורך כל גבול הרצועה לציון אירועי צעדות השיבה וחידושם.

כזכור, כלי תקשורת פלשתינים דיווחו מוקדם יותר היום כי בחמאס התקבלה החלטה להסלים את המצב בדרום, זאת לאחר שלא הושגה התקדמות בעניין העברת הכסף הקטארי ושיקום הרצועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר