אחרי מעל שנתיים בתפקיד: השב"כ ערך מפגש פרידה משר הביטחון

במהלך המפגש הודו ראש השירות וראשי האגפים לשר הביטחון על שיתוף הפעולה המקצועי • גנץ: "מבקש להודות לכם על אלפי פיגועים שסוכלו, על פעולות נועזות רבות למען ביטחון אזרחי ישראל"

גנץ בפגישת פרידה מהשב"כ , צילום: אלעד מלכה

שר הביטחון בני גנץ החל בסבב פרידה מהתפקיד, היום (שני) התקיים מפגש פרידה של שירות הביטחון הכללי משר הביטחון, במעמד ראש השב״כ רונן בר, סגן ראש השב״כ ופורום מטה השירות.

במהלך המפגש הודו ראש השירות וראשי האגפים לשר הביטחון על שיתוף הפעולה מקצועי ופורה, ועל הדרך המשותפת אשר תרמה תרומה משמעותית לעשייה הסיכולית, במבצעים רבים בהם גם מבצע ״עלות השחר״ ומבצעי סיכול תשתיות טרור באיו״ש.

שר הביטחון אמר לנוכחים: "כמי שמלווה את הארגון שנים ארוכות, אני יודע לראות את המציאות שמתחת לפני השטח – ואני מבקש להודות לכם בשם כל אזרחי ישראל על אלפי פיגועים שסוכלו, על פעולות נועזות רבות למען ביטחון אזרחי ישראל – בתוך הארץ, והרחק מעבר לגבולותיה. שירות הביטחון הכללי הוא סמל למקצועיות, ערכיות, וקדמה טכנולוגית. אני בטוח שתמשיכו להצעיד את הארגון קדימה בהובלת ראש השב"כ להישגים מבצעיים משמעותיים שלעולם לא יסופרו".

בני גנץ יחד עם ראש השב"כ והרמטכ"ל, ארכיון, צילום: אריאל חרמוני

מוקדם יותר היום הודיע מנכ"ל משרד הביטחון אמיר אשל לשר הביטחון על כוונתו לעזוב את תפקידו בקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר