בשיתוף בשר בעיר -ירושלים
שרות משף מדופלם
השף מוטי אוחנה פתח בימים אלה חנות בשר שהיא למעשה מעדניית בוטיק המהווה חלק מרשת הבשר הכשרה: “בשר בעיר” ותושבי העיר ירושלים קיבלנו מענה למוצרי גורמה מבשר ועד לכלי בישול ותבלינים משובחים.
במעדנייה זוכים הלקוחות להדרכה מקצועית בבחירת הבשר הנכון והסברים מפורטים מהבעלים והמנהל מוטי אוחנה שהוא שף ותיק כיצד בדיוק לטפל ולהכין בנתח שקנו. הוא גם מספק מתכונים מצוינים לכל סוגי הבשר, העוף והדגים הנמכרים אצלו במעדנייה.
מוטי אוחנה הוא בוגר מגמת בישול וקונדיטוריה במוסד קולינרי מוכר עם מוניטין מאוד גבוה, שמלמד את כל מקצועות ההארחה בבית הספר: הקורדון בלו בסידני, אוסטרליה. לאחר הלימודים, בהם הצטיין, היה אוחנה שף של מסעדות במשך כ-25 שנה. המעדנייה וחנות הבשר נפתחו בזמן הקורונה, כשהמסעדות היו סגורות. אנשים בישלו בבית וחיפשו מקומות טובים לרכישת מוצרים איכותיים. השף הוותיק אוחנה ענה על הצורך והלקוחות מצביעים ברגליים ומעידים שהמקום הוא בדיוק מה שציפו לו ובדיוק מה שרצו.
היום, בנוסף לניהול חנות הבשר, אוחנה מספק ייעוץ קולינרי אישי וכן שירות של שף פרטי באירועי גורמה, תופעה שגדלה מאוד בתקופת הקורונה ונשארה איתנו גם אחרי שהקורונה התפוגגה.
השף אוחנה הוא אכן איש מקצוע מהשורה הראשונה. הוא לעולם לא מתפשר על איכות ודואג שכל לקוח שיגיע לחנות החדישה והמצוחצחת, יקבל את תשומת הלב המלאה שכולל ייעוץ קולינרי מקצועי לגבי אופן הכנת הבשר, וכן מתכונים קלילים ומשובחים שאינם מסובכים להכנה.

בשר קונים רק אצל מומחים
רשת “בשר בעיר” הוקמה על ידי גיא כהן לאור עלייה בדרישה לחנויות בשר טובות בתקופת הקורונה. גיא הוא דור שלישי למומחים לבשר ממשפחה שמנהלת חברת ייבוא בשר גדולה וותיקה הספקית של רוב בתי מלונות בארץ ושל בתי עסק גדולים אחרים. בהמשך לשושלת ולמסורת המשפחתית גיא לקח חלק בהקמת חברה הייבוא המובילה “האקדמיה לבשר” שמייבאת בשר, עופות ודגים איכותיים. גיא, שמכיר אישית את השף אוחנה ומעריך אותו ואת יכולותיו הקולינריות והעסקיות, הזמין אותו להצטרף לרשת “בשר בעיר” שנמצאת בתנופה ולהקים את הסניף הירושלמי ואוחנה הרים את הכפפה והקים את המעדנייה החדשה שמתמחה במכירת בשר בקר, דגים ועופות קפואים ולאחרונה גם בשר בקר ועופות טריים.
חוויית קנייה מיוחדת
במעדנייה המרשימה של השף מוטי אוחנה האווירה נעימה והשירות יעיל, מטוקטק, מחויך ומסביר פנים. הלקוחות של המעדנייה החדשה מקבלים מידע מקיף לגבי המוצרים השונים, כיצד לטפל בבשר, איך נכון לתבל אותו בהתאם לטעם האישי של כל אחד ומוצע ללקוחות במעדנייה גם מגוון גדול של תבלינים מעולים מיצרנים מובילים. וללקוחות של השף אוחנה יש ללקוחות שלו בונוס: מתכונים מצוינים שנולדו כתוצאה מהניסיון רב השנים של שם, וזאת, בהתאם לצרכים וגם לאירועים הספציפיים שחוגגים הלקוחות.
במעדנייה ובחנות הבשר, התצוגה של המוצרים מאוד מסודרת והיא ידידותית ללקוחות ונעימה לעין והמקום כולו מבהיק בניקיונו ומבושם במערכת מאווררים מיוחדת שהותקנה במקום.”
מודל חדש לשיווק בשר
במעדנייה החדשה הלכו צעד נוסף לקראת הלקוחות עם הכנתה הבשר בדיוק בכמות ובחיתוך שמתאים להכנת הארוחה למספר מוגדר של אנשים. הבשר ארוז במקררים במגשיות במנות מדויקות לארוחה. למשל: סטייק אנטרקוט פרוס, זוגות של שיפודי אנטרקוט, דנבר קאט סטייק, אסאדו טרי, סינטה חצויה לרוסטביף וזו רק רשימה חלקית. החידוש הזה חוסך בעלויות וממקסם את היעילות של הקניה. מדוב ר במודל שכבר יש רבים שמנסים, ללא הצלחה יתירה – לחקות אותו.
בחנות הבשר המיוחדת הזו יש גם מנות שכל מה שצריך לעשות איתם הוא להכניס אותם לתנור בטמפרטורה ובמשך הזמן המדויק שהשף ממלי. ואז כל מה שנותר זה ללקק את האצבעות. כך למשל חזה בקר כבוש לקורנביף. מכניסים לתנור מחומם ויוצאת מנה עיקרית מנצחת שהטועמים אותה לא מפסיקים להלל. כך גם המעורב הירושלמי שגם הוא מוכן להכנה וכל מה שצריך זה להקפיץ אותו במחבת, שווארמה מעולה מפרגיות ומעגל שכבר מתובלת, גם זה להקפצה במחבת ושניצלים לא תעשייתיים, מצופים ומתובלים מוכנים לטיגון. כל זה עושה את החיים מאוד קלים ונוחים ובפרט כשמדובר באירוח.
בנוסף לכל אלה נמכרים בחנות הבשר גם מגוון רחב של מוצרים טחונים כמו המבורגרים, קבבים ונקניקיות שמיוצרים במיוחד עבור הרשת ברמות שונות: חלקם מכילים 100% רכיבים טבעיים ללא שום תוספים וחלקם קצת פחות על פי העדפות הלקוח. בנוסף לבשרים, יש מגוון רחב של דגים קפואים: טונה רגילה וטונה אדומה וטונה מסוג אלבקור ונוסף גם פילה סלמון משובח המיובא מנורבגיה. הכל במחירים תחרותיים ושווים לכל נפש.

לארוחת גורמה
במעדנייה שצמודה לחנות הבשר, שבכל אגף שלה הוצב שילוט מאיר עיניים שמאפשר התמצאות טובה ובפני הלקוחות נפרסים מדפים עמוסים במגוון רחב מאוד של מוצרים: נקניקי בוטיק, סלטים, מבחר גדול ומגוון של יינות, רטבים מצוינים שמיובאים מדרום אפריקה ומארצות הברית ביניהם רטבים לברביקיו מעולים מהמותג ” Sweet Baby” , המון פסטות איטלקיות איכותיות במיוחד ורטבים באיכות גבוהה.
וזה עוד לא הכל: כדי להכין ארוחת גורמה מנצחת חשוב גם להשתמש בכלים הטובים והאיכותיים ביותר וגם את זה מספקת החנות עם שפע של מוצרים משלימים למטבח, כמו סכינים וקרשי חיתוך מקצועיים. מסכינים יפניות של Global, דרך סכינים גרמניות של Dick, סכינים ספרדיות של Arcos ומוצרי יוקרה ישראליים של סירים, מחבתות ופלנצ’ות. המגוון משתנה ובכל פעם מתקיימים מבצעים על מוצרים אחרים.”
אז קדימה בוא להתרשם, לטעום ולקנות את כל הטוב הזה. ואתם מוזמנים גם להצטרף למועדון לקוחות חינמי שמזכה אותו במבצעים משתלמים המתחלפים כל שבוע עליהם נשלחים מסרוני SMS, בהודעות פייסבוק ובאינסטגרם.
בתיאבון !
ירושלמים ואורחים בעיר: לא לשכוח לבקר בחנות הבשר והמעדנייה של השף מוטי אוחנה מרשת “בשר בעיר”. מחכה לכם חוויה קולינרית מיוחדת במינה. זה ללא ספק המקום לקניית בשר משובח וכל מה שמעבר.
מחכים לכם!
כתובת: רחוב יד חרוצים 10 תלפיות, ירושלים
וואטסאפ: 050-949-1666
פייסבוק: https://www.facebook.com/בשר-בעיר-ירושלים-107180885202397/
אינסטגרם: https://instagram.com/meat_in_the_city?igshid=YmMyMTA2M2Y=
בשיתוף בשר בעיר -ירושלים