הכירו את מרגו טוויטר

חלקם חזרו למדינותיהם, וחלקם עלו לישראל. הם משפיעים בתחומים מגוונים: עסקים, חברה, פוליטיקה, עיתונות ורפואה. המשותף לכולם הוא השאיפה לשנות את העולם בדרכם, וההכרה שחוויית ארגון מסע בישראל הייתה מפתח להצלחתם • הכירו את בוגרי תוכנית מסע לשנת 2025

מרגו טוויטו . צילום: דוברות ארגון מסע

בשיתוף ארגון מסע

גדלה בקולורדו. עוד טרם הגעתה לתוכנית מסע, מרגו עבדה בתחום קמעונאות הבגדים, וצברה ניסיון בתחום, וכך באופן טבעי הגיעה להתמחות בחברה ישראלית שעסקה במכירת בגדי נשים והתאמה אישית, בתור אחראית על כתיבת תוכן ושיווק. בתום התוכנית היא חזרה לארצות הברית לתקופה קצרה, ומהר מאוד שבה לישראל: "גיליתי שמחפשים עובדים באותה תוכנית שבה השתתפתי. מבחינתי זו הייתה הזדמנות מושלמת". היא עבדה כרכזת בתוכנית במשך שנה, ולאחר מכן השתלבה בתחום ההיי-טק: "הניסיון שצברתי במסע בהחלט היה פתח לקריירה של עשר שנים ככותבת תוכן בחברות הייטק שונות. אבל אחרי עשור בתחום החלטתי לצאת לדרך עצמאית ככותבת תוכן, ובעיקר להשקיע בתוכן שאני מייצרת בעצמי".

מרגו היא היום אישיות רשת הידועה בעיקר בישראל בזכות ה"תומר", איפיון שהיא יצרה לגבר הישראלי מנקודת מבט של צעירות אמריקאיות, דבר שקיבל הדים רבים ברשת והביא לה עוקבים רבים. את ההתעניינות בה מרגו מינפה להגנה על ישראל ברשת: "כבר ב2021, במבצע שומר החומות, הרגשתי שאני חייבת לדבר ולתווך לעולם את מה שקורה באמת. זה התגבר מאוד מן הסתם מאז פרצה המלחמה הנוכחית. אני מפרסמת ומשתפת לגבי ישראל בכל העולם, אני מרגישה שזה נוגע להרבה אנשים אבל מרגע שהתחלתי לפרסם גם בטיקטוק, הגיעו גם תגובות שנאה מאוד קשות. לאחרונה המידע האישי שלי הודלף והתחלתי לקבל איומים מאוד קשים, עד שנאלצתי להחליף מספר. אבל אני עדיין מאוד פעילה בתחום באינסטגרם". מרגו קיבלה הכרה גדולה בישראל על פעילותה בתחום.

מרגו מיצבה את עצמה כמעין "אחות גדולה לעולים", אשר מייעצת למי שצריך על החיים בתל אביב כעולה, ועל תהליך הקליטה. לאחרונה היא יצרה את קהילת "חיים שלי": קהילה לחברים רשומים שמציעה קטעי וידאו אקסקלוסיביים, מדריכים לחיים בתל אביב וניוזלטרים שבועיים עם עדכונים, או במילותיה "קהילה נטולת טרולים, מרחב בטוח כדי להעצים ולהוות השראה עבור עולים שמנסים לנווט את דרכם החדשה בישראל".

ללינקדין לחצו כאן >>>

לאינסטגרם לחצו כאן >>>

בשיתוף ארגון מסע

כדאי להכיר