מקדימים את בלאק פריידי: הקניון שמציע אלפי שקלים בזארה על חשבונו

נראה שטירוף הקניות של חודש נובמבר קרוב מתמיד • הפעם זהו דיזנגוף סנטר, שמציע מבצע שווה במיוחד שכולל הגרלה דרך הרשתות החברתיות

זארה בסנטר, צילום: יקיר יעיש

הקניונים ברחבי הארץ מחזרים אחר הצרכנים לקראת הבלאק פריידי כדי שיוציאו דווקא אצלם את הכסף.

מי שהבין במיוחד במה חשקה נפשם של הצרכנים הישראלים זה קניון דיזנגוף סנטר, שמציע הגרלה חדשה, שבה הקניון מחלק 2,000 שקלים לקניות בזארה.

מה צריך לעשות כדי להשתתף? בדף האינסטגרם של דיזנגוף סנטר עלה פוסט שבו נכתב כי יש להוסיף עוקב לדיזנגוף סנטר באינסטגרם, לעשות לייק לפוסט ובכך להיכנס להגרלה.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by - Dizengof Center (@dizengofcenter)

ב-21.11.21 תתקיים ההגרלה בכפוף לתקנון. מבירור עם אלכס קפלן, מנהל השיווק של דיזנגוף סנטר, עולה כי רק זוכה אחד או זוכה אחת יזכו בפרס הנכסף.

"כחלק מהפעילות שלנו ברשתות חברתיות, אנחנו מחלקים 2,000 שקלים לקניות בזארה ללקוח אחד. בתוך ארבע שעות מפרסום המבצע הצטרפו 1,500 עוקבים חדשים, כשבחישוב מהיר מדובר בשבעה מצטרפים כל דקה..."

"...בחרנו דווקא בפרס הזה כי אנחנו רואים שזארה זה מותג מאוד נחשק. זארה בדיזינגוף סנטר עברה שיפוץ מאסיבי, וזו אחת החנויות הכי יפות שיש. ידענו שזה מה שיגרום להכי הרבה אנשים להצטרף לאינסטגרם שלנו, לזארה יש את הכוח המיוחד הזה. בסוף המבצע אנחנו מקווים לעבור את ה-50 אלף עוקבים".

קפלן מסביר את הרקע לפעילות. לדבריו: "באופן מסורתי, מייד אחרי חגי ספטמבר יש ירידת מתח. אנשים חוזרים לשגרה, ובדרך כלל חודש אוקטובר הוא חודש עם פדיונות יותר נמוכים ופחות מבקרים".

"אנחנו מתחילים לחזק ולעודד את הקהל להגיע לפיק של הבלאק פריידי, ואנחנו נעשה מבצע גם שמי שקונה ב-399 שקלים ביום, כולל במגה בעיר ובסופר-פארם, ישתתף במשחק, אנחנו נחלק מכשיר אייפון 13 אחד, משחקי נינטנדו ופרסים יותר קטנים כמו משקאות בריבר", הוא מספר על התכניות בהמשך. יש למה לחכות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר